Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016 15:44

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ικανοποίηση για την πρόκριση

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ικανοποίηση για την πρόκριση

 

Με γκολ του Παναγιώτη Καραγιάννη στο 111' ο Πανθουριακός νίκησε προχθές εκτός με 1-0 την Κυπαρισσία και πήρε το εισιτήριο για τους "4" του κυπέλλου Μεσσηνίας. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια την Αναγέννηση Παραλίας. 

Το κύπελλο είναι και φέτος από τους βασικούς στόχους του Πανθουριακού και έτσι η νίκη γέμισε με χαρά διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες. Η πρόκριση πάντως ήρθε με κόπο, μιας και το ματς είχε ένταση, διακοπές και τρεις αποβολές (οι δύο για τους γηπεδούχους).

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος δεν θέλησε να σταθεί στη διαιτησία, λέγοντας μόνο ότι: "Επαιξαν ρόλο κάποιες αποφάσεις των διαιτητών εις βάρος και των δύο ομάδων. Εγινε συναρπαστικό ματς μεταξύ δύο καλών και ισάξιων ομάδων. Στο δεύτερο ημίχρονο και στην παράταση το παιχνίδι άνοιξε και όποιος σκόραρε, θα έπαιρνε και την πρόκριση. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και σε αυτούς της Κυπαρισσίας".

Ο προπονητής του Πανθουριακού ξεκαθαρίζει στη συνέχεια ότι το κύπελλο περνά στο πίσω μέρος του μυαλού, μιας και το προσεχές Σαββατοκύριακο ξεκινά ο μαραθώνιος της Α' τοπικής. "Αφήνουμε αυτό το θεσμό, που σίγουρα μας ενδιαφέρει και εστιάζουμε την προσοχή μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που είναι πολύ δύσκολη".

 

Πρώτος αντίπαλος του Πανθουριακού στην Α' τοπική, είναι ο Απόλλωνας Καλαμάτας, το Σάββατο στις 4.30 μ.μ. στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας". Εκτός είναι ο Χελάς που αποβλήθηκε στην Κυπαρισσία και εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του τραυματία Σεφεράσι.