Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2016 13:30

Πρεμιέρα στην Α' τοπική το Σαββατοκύριακο - Το πρόγραμμα του διημέρου

Γράφτηκε από τον

 

Μετά τους αγώνες των τριών πρώτων φάσεων του Κυπέλλου Μεσσηνίας που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες, σειρά παίρνει το μεγάλο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Η Α' τοπική ξεκινά το Σαββατοκύριακο, σε ένα πρωτάθλημα που φέτος αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα συμμετέχει μετά από 36 χρόνια η "Μαύρης Θύελλα" και όλες οι παραδοσιακά μεγάλες ομάδες του Νομού. 

Το Σάββατο θα διεξαχθούν 4 παιχνίδια. Ξεχωρίζει το ματς Καλαμάτα - Τέλλος Άγρας που θα γίνει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν για τρίτη φορά αντιμέτωπες καθώς είχαν συναντηθεί και στην β' φάση του Κυπέλλου με απολογισμό μια ισοπαλία (2-2) στους Γαργαλιάνους και μια νίκη (3-0) της Καλαμάτας στον επαναληπτικό.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η αναμέτρηση του Απόλλωνα Καλαμάτας με τον Πανθουριακό ο οποίος παρουσιάζεται εξαιρετικά ενισχυμένος και φιλόδοξος. Το ίδιο ενισχυμένη είναι και η Αναγέννηση που στην πρεμιέρα θα φιλοξενηθεί στην παραδοσιακά δύσκολη έδρα του Μιλτιάδη. Στο τελευταίο ματς του Σαββάτου, η νεοφώτιστη ΑΕ Αβίας θα υποδεχθεί τον Εθνικό Μελιγαλά.

Την Κυριακή θα γίνουν τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια. 

Η Κυπαρισσία θα φιλοξενήσει την Ανδρούσα που εντυπωσίασε στο Κύπελλο Μεσσηνίας ενώ το Διαβολίτσι θα υποδεχθεί την Εράνη. Ο Πάμισος ξεκινά εντός έδρας καθώς θα παίξει στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης με τον Αστέρα Αρφαρών.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρώσει το ματς του ΑΟ Φαραί με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας το οποίο θα ξεκινήσει αργότερα, στις 7.30 μ.μ. στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας έχει ως εξής: 

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 

Καλαμάτα - Τέλλος Άγρας

Γήπεδο Μεσσηνιακού, 4.30 μ.μ.

Απόλλωνας Καλαμάτας - Πανθουριακός

Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας», 4.30 μ.μ.

Αβία - Εθνικός Μελιγαλά

Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ, 4.30 μ.μ.

Μιλτιάδης - Αναγέννηση Παραλίας 

Γήπεδο Πύργου Τριφυλίας, 4.30 μ.μ.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου

Κυπαρισσία - Ανδρούσα

Γήπεδο Κυπαρισσίας, 4.30 μ.μ.

Διαβολίτσι - Εράνη

Γήπεδο Διαβολιτσίου, 4.30 μ.μ.

Πάμισος - Αστέρας Αρφαρών

Γήπεδο Μεσσήνης, 4.30 μ.μ.

Α.Ο. Φαραί - Ολυμπιακός Καλαμάτας

Γήπεδο «Π. Μπαχράμης», 7.30 μ.μ.