Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2016 16:53

Σε 13 διαφορετικές πόλεις το Euro 2020!

Γράφτηκε από τον

Η UEFA γνωστοποίησε πως η διεξαγωγή του Euro 2020 θα πρωτοποριακή και τα παιχνίδια της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν σε 13 διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις! Στο Λονδίνο οι ημιτελικοί και ο τελικός!

Προκειμένου να εορταστεί η 60η επέτειος του θεσμού, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να κάνει κάτι πολύ διαφορετικό από τα τετριμμένα κι έτσι, η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα είναι ιδιαίτερη, με τα παιχνίδια να λαμβάνουν χώρα σε 13 διαφορετικές πόλεις της «Γηραιάς Ηπείρου»!

Πιο συγκεκριμένα, οι πόλεις αυτές θα είναι οι Γλασκώβη, Δουβλίνο, Μπιλμπάο, Κοπεγχάγη, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Μόναχο, Ρώμη, Αγία Πετρούπολη, Βουδαπέστη, Βουκουρέστη, Μπακού και Λονδίνο, εκεί όπου θα σημειωθούν οι ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός του Euro 2020!

Σε κάθε πόλη θα πραγματοποιηθούν τέσσερα παιχνίδια, εκτός φυσικά από το «Γουέμπλεϊ», όπου θα γίνουν τα τρία τελευταία...  

«Το Euro 2020 θα είναι μοναδικό και θα μνημονεύεται για πολλούς λόγους... Πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει, η μεταφορά της διοργάνωσης σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Το Λονδίνο είναι υπέροχη πόλη, με έντονη ποδοσφαιρική αύρα» είπε μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν. 

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ