Σάββατο, 21 Σεπτέμβριος 2013 11:31

Πρεμιέρα στο γήπεδο του Κορδία η "Μαύρη Θύελλα" με ΠΑΟ Βάρδας

Γράφτηκε από τον
Πρεμιέρα στο γήπεδο του Κορδία η "Μαύρη Θύελλα" με ΠΑΟ Βάρδας

Ακατάλληλο κρίθηκε χθες από την Αστυνομία το  Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας αφού δεν έχουν γίνει τα έργα βελτίωσης που είχαν επισημανθεί και έτσι δεν θα γίνει εκεί το αυριανό ματς της "Μαύρης Θύελλας" με τον ΠΑΟ Βάρδας για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής!


Ρεπορτάζ Νίκος Τσουμπράκος

Το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή (4.30 μ.μ.) στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, το οποίο έχει δηλώσει η ομάδα ως δεύτερη έδρα και το οποίο έχει πάρει την σχετική άδεια!
Το «κόκκινο» από την Αστυνομία άναψε μόλις χθες το μεσημέρι στον Δήμο και στην ομάδα.
Φυσικά ήταν γνωστό από καιρό ότι το Στάδιο έχει πρόβλημα, όμως όλοι περίμεναν ότι θα γίνει ότι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια: Το Στάδιο δεν είχε ποτέ άδεια καταλληλότητας, όμως γίνονταν τα… στραβά μάτια και οι αγώνες διεξάγονταν κανονικά.
Αυτή την περίοδο όμως τα πράγματα είναι πιο αυστηρά και η Αστυνομία είχε προειδοποιήσει πως το Στάδιο έχει ελλείψεις οι οποίες έχουν να κάνουν κυρίως με την ασφάλεια.
Από την άλλη μεριά, τόσο στον Δήμο όσο και στην "Μαύρη Θύελλα", αιφνιδιάστηκαν από το «stop» της Αστυνομίας καθώς περίμεναν ότι τελικά δεν θα υπήρχε πρόβλημα ούτε αυτή τη φορά. Περίμεναν δηλαδή να ενημερωθούν λίγες μέρες νωρίτερα ότι αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει καμιά υποχώρηση.
Μόλις έγινε γνωστό το πρόβλημα, οι άνθρωποι της "Μαύρης Θύελλας" επικοινώνησαν άμεσα με τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Αριστείδη Σταθόπουλο, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι το ματς μπορεί να γίνει στον Κορδία. Μάλιστα ορίστηκε να γίνει εκεί και η σημερινή προπόνηση στις 12.30 μ.μ.

Συνάντηση Αδαμόπουλου
με Αστυνομία και επιτροπή

Ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας Γιάννης Αδαμόπουλος, μετά τις χθεσινές εξελίξεις, κάλεσε σε συνάντηση τους εκπροσώπους της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής της επιτροπής αδειοδότησης και της ομάδας της Καλαμάτας. Σκοπός της συνάντησης, που θα γίνει σήμερα το πρωί, θα είναι να μελετηθούν τα θέματα που θέτει η Αστυνομία και να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις εντός της εβδομάδες, ώστε να διεξαχθεί κανονικά στο Δημοτικό Στάδιο της εντός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της "Μαύρης Θύελλας" με την Κόρινθο.
Θέλει νίκη με καλή μπάλα

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τον ΠΑΟ Βάρδας από την Ηλεία με στόχο να ξεκινήσει με νίκη αλλά και να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο ικανοποιώντας τους φίλους της που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Οι «μελανόλευκοι» μπαίνουν με υψηλές φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα για αυτό και, ειδικά στην έδρα τους, πρέπει να έχουν όσον το δυνατό λιγότερες απώλειες. Η ομάδα λοιπόν θα προσπαθήσει να μπει από την αρχή δυνατά στο ματς και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα κάνει πιο εύκολη την συνέχεια του αγώνα.
Αγωνιστικά, ο Χρήστος Καλαντζής θα είναι στο αρχικό σχήμα καθώς έφτασε σε επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, ενώ θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μπόρις Οντσβόνγκ και Ντιά Αλιού. Ο τελευταίες έχει κάποιες μικρές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ωστόσο το πιθανότερο είναι να μην χρησιμοποιηθεί.
Επικρατέστεροι για να πάρουν φανέλα βασικού είναι οι Κολοβούρης, Τσόπελας, Τριανταφυλλάκης, Καντούτσης, Σκαρλάτος, Τσιμικλής, Πούτσης, Ρήγας, Γεωργακόπουλος, Καλαντζής και Καραχάλιος.

Τα εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής θα είναι ίδιες με τις περσινές. Θα υπάρχουν δηλαδή εισιτήρια των 5 και 10 ευρώ.
Στο μεταξύ, ο σύνδεσμος Bulldogs προπωλεί εισιτήρια του  αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται σήμερα και αύριο από τα γραφεία του συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο (παπλωματάδικα) δίπλα από το Bar Bar από τις 9 π.μ. έως τις 12 μ.
• Το ματς θα διαιτητεύει ο Γιαννόπουλος με βοηθούς τους Γκριτζέπη και Δημογέροντα, όλοι από την Αρκαδία.