Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2016 17:50

Μουκάμ: «Στον Αστέρα Τρίπολης ο πρόεδρος αποφάσιζε για την ενδεκάδα»!

Γράφτηκε από τον

Καταγγελίες πως ο πρόεδρος του Αστέρα αποφάσιζε για την ενδεκάδα, αλλά και αιχμές για ρατσιστικές συμπεριφορές από τον Ερβέν Μουκάμ σε συνέντευξή του σε γαλλική ιστοσελίδα.

Συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε σε γαλλική ιστοσελίδα ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης Ερβέν Μουκάμ. Ο Καμερουνέζος που το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τους Αρκάδες ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο πρόεδρος της ομάδας της Τρίπολης ήταν αυτός που αποφάσιζε για την ενδεκάδα τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το πρόβλημα στο κλαμπ ήταν ότι ο πρόεδρος ολοκληρωτικά, 100%, αποφάσιζε για την ενδεκάδα. Ο πρόεδρος έφτιαχνε την ομάδα και μετά υπήρχαν… πιόνια, που διοικούσαν. Όλος ο κόσμος το ξέρει, ακόμα κι ο κόουτς! Κάθε φορά που ένας καινούργιος ερχόταν έλεγε: «Εγώ αποφασίζω εδώ»».

Ο Μουκάμ επίσης αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη όπως την χαρακτήρισε αντιμετώπιση που είχαν οι παίκτες από την Αργεντινή, οι οποίοι είχαν και το περιθώριο να κάνουν περισσότερα λάθη ακόμα και από τους Έλληνες. Ωστόσο ο Καμερουνέζος δεν έμεινε εκεί και άφησε αιχμές και για ρατσιστική συμπεριφορά. Σοβαρές καταγγελίες από τον Μουκάμ και πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση από τον Αστέρα Τρίπολης.  

Πηγή: gazzetta.gr