Κυριακή, 25 Σεπτέμβριος 2016 10:31

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Δίψα για τους τρεις βαθμούς σήμερα στο Στάδιο

Γράφτηκε από τον

 

Μνήμες από τα μπαράζ  θα… ξυπνήσουν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, καθώς ο Τσικλητήρας Πύλου θα υποδεχτεί τη Δόξα Μεγαλόπολης (4.30 μ.μ.), με την οποία αναμετρήθηκε πριν από λίγους μήνες για την άνοδο στη Γ' εθνική.

Τελικά και οι δύο ομάδες πέτυχαν το στόχο τους και πλέον θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής. Το ντέρμπι των νεοφώτιστων φιλοξενείται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα λόγω του ότι στο γήπεδο της Πύλου τοποθετήθηκε χλοοτάπητας και δεν είναι ακόμα έτοιμο. Στο Δημοτικό Στάδιο άλλωστε έδωσε ο Τσικλητήρας και το πρώτο ματς της ιστορίας του στη Γ' εθνική,  με αντίπαλο το Ζευγολατιό, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Την περασμένη αγωνιστική πήρε πάντως στη Θήβα το πρώτο βαθμό (1-1) στο πρωτάθλημα και σήμερα Κυριακή θα τα δώσει όλα για την πρώτη νίκη. Ανάλογη δίψα για τους τρεις βαθμούς έχει και η Δόξα Μεγαλόπολης, που έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες (2-2 εντός με Αχαϊκή και 1-1 εκτός με Ζευγολατιό). 

Με Ζαχαρόπουλο στην αποστολή

Με προπόνηση στο γήπεδο της Χώρας συνεχίστηκε την Παρασκευή το απόγευμα η προετοιμασία του Τσικλητήρα για το ματς με τη Δόξα Μεγαλόπολης. Το ευχάριστο είναι ότι εκδόθηκε το δελτίο του Μιχάλη Ζαχαρόπουλου και έτσι ο ικανός μεσοαμυντικός θα βρίσκεται στην αποστολή. Εκτός πλάνων είναι μόνο ο τιμωρημένος από πέρυσι Ακης Κωστής.

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να το διαχειριστούμε με μεγάλη σοβαρότητα και να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τους 3 βαθμούς. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, αλλά κοιτάμε μόνο τη δική μας απόδοση", λέει ο Νίκος Κακαλέτρης για το ντέρμπι των νεοφώτιστων. 

Πάνοπλη η Δόξα

Με ιδανική 11άδα θα παραταχθεί η Δόξα σήμερα Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Ο Βασίλης Κούβαλης βλέπει με ικανοποίηση το απουσιολόγιο να είναι λευκό και ευελπιστεί ότι θα συνεχιστεί το αήττητο.  Για τον τεχνικό της αρκαδικής ομάδας όλα τα ματς είναι δύσκολα, είτε εντός, είτε εκτός έδρας και στόχος της Δόξας σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι από τη Μεγαλόπολη. 

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής

Τσικλητήρας Πύλου - Δόξα Μεγαλόπολης

Καλογερόπουλος, Κολιάκος, Τσολακίδης (Αθηνών)

Φωστήρας - Θήβα

Παπαβασιλείου (Δωδεκανήσου), Κεφαλιάκος, Χρηστάκος (Πειραιά)

Βάρδα - Ζευγολατιό

Σταθόπουλος, Πρέντζας, Κρετσίμος (Δυτικής Αττικής)

Παναχαϊκή - Αχαϊκή

Αθανασίου (Αρτας), Καλαμπόκης, Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας)

Ερμιονίδα - Αστέρας Αμαλιάδας

Ζαχαρόπουλος, Ρούντος, Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής)

Λουτράκι - Αιολικός

Ευθυμίου, Απτόσογλου, Αρβαίδης (Αθηνών)

Παναρκαδικός - Παναργειακός

Μιχελής, Κοτζαμανίδης, Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά)

Ρεπό: Χαλκίδα

* Ολα τα ματς θα διεξαχθούν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσουν στις 4.30 μ.μ., με εξαίρεση το Λουτράκι- Αιολικός που ορίστηκε για τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 3.30 μ.μ.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε δύο αγώνες)

1. Βάρδα 3-1 6

2. Ζευγολατιό 2-1 4

-. Παναχαϊκή 1-0 4

-. Παναρκαδικός 1-0 4

5. Λουτράκι 2-2 3

-. Φωστήρας 2-0 3

-. Ερμιονίδα 2-1 3

8. Δόξα Μεγαλόπολης 3-3 2

-. Χαλκίδα 0-0 2

10. Αχαϊκή 3-4 1

-. Θήβα 1-1 1

-. Τσικλητήρας Πύλου 1-2 1

-. Αιολικός 0-1 1

-. Aστέρας Αμαλιάδας 0-2 1

15. Παναργειακός 0-3 0