Σάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2016 12:23

ΓΑΪΤΑΝΑΡΟΣ: "Με Παπαδόπουλο ηγέτη θα ξαναχορέψετε τον χορό της ανόδου"

Γράφτηκε από τον

 

Κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρών στο σημερινό ματς της Καλαμάτας με τον Τέλλο Άγρα απευθύνει ο επίτιμος πρόεδρος Λυκούργος Γαϊτανάρος, διαβεβαιώνοντας τους φιλάθλους ότι με τον Σταύρο Παπαδόπουλο ηγέτη θα "ξαναχορέψουν το χορό της ανόδου στην Α' εθνική".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αναφέρει: 

"Αγαπητοί φίλαθλοι απίστευτο αλλά αληθινό γεγονός το σημερινό κατάντημα της ιστορικής "Μαύρης Θύελλας", μετά από τόσες δόξες και μεγαλεία. Το 1972 Σεπτέμβριο μήνα το γήπεδο αυτό που άρχισε το πρωτάθλημα της Α' εθνικής ήταν γεμάτο με 7.000 κόσμο, με όλη την εκκλησιαστική, πολιτική και αθλητική αρχή, το ελικόπτερο να ρίχνει τη μπάλα και όλοι οι φίλαθλοι να γιορτάζουν το ιστορικό της ανόδου.

Είναι μεγάλο πλήγμα να δοκιμάζονται έτσι οι άνθρωποι. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής. Με σφιγμένη την καρδιά και με σταθερή την πεποίθηση ότι πολύ γρήγορα με ηγέτη τον Σταύρο Παπαδόπουλο θα ξαναχορέψετε το χορό της ανόδου. 

Σας το εύχομαι με όλη την καρδιά μου και αν εγώ έχω πεθάνει λόγω ηλικίας, θα γιορτάστε εσείς με μεγάλο ενθουσιασμό την άνοδο στην Α' εθνική. 

 

Σας παρακαλώ να δώσετε το παρών το Σάββατο στο γήπεδο. σας ευχαριστώ. Σας φιλώ. Λυκούργος Γαϊτανάρος, επίτιμος πρόεδρος".