Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2016 13:48

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-0: Με γκολ του Τσίτσου στο 89'!

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-0: Με γκολ του Τσίτσου στο 89'!

 

Με γκολ στην εκπνοή του αγώνα η Κυπαρισσία επικράτησε χθες στην έδρα της με 1-0 της Ανδρούσας και ξεκίνησε με το δεξί τα επίσημα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Καλό παιχνίδι παρουσία αρκετών φιλάθλων με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται από τα πρώτα λεπτά με στόχο να φτάσουν στη νίκη.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει νωρίτερα σε κάποιες φάσεις που δημιούργησαν, ενώ σε δύο από αυτές η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν ένα ανταγωνιστικό σύνολο μέσα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα. Θα μπορούσαν να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα σε κάποιες φάσεις που είχαν κυρίως με τους Γεωργιόπουλο, Κάλλα και Μαραγκούλια και δεν ερχόταν το γκολ στην εκπνοή.

Δοκάρια και γκολ

Στο 28' ο Βασιλόπουλος μετά από παράλληλη σέντρα του Τριανταφύλλη, ο Βασιλόπουλος με σουτ και αφού η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού στη συνέχεια κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 78' ο Δημητρόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 89' όταν από κόρνερ του Γιαννόπουλου, ο Τσίτσος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Τσίτσος, Μπακόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Μανδραπήλιας (90' Γαλάνης), Πετρόπουλος (70' Ζαφείρης), Βασιλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Τριανταφύλλης (80' Σούπουλι).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Βιδάκης, Πιχιγιόνι, Βαβαρούτσος, Κωτσάκης, Καλογερόπουλος, Βασιλογιαννακόπουλος (85' Κουτσογλανίδης), Γεωργιόπουλος, Κάλλας (60' Θεοδοσόπουλος), Μαραγκούλιας, Βλαχόπουλος.

 

• Πριν αρχίσει ο αγώνας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 14χρονου ποδοσφαιριστή της Βέργας Σωτήρη Νικολακόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το προηγούμενο Σάββατο.