Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2016 12:36

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-1: Ξεκίνησε με εύκολη νίκη

Γράφτηκε από τον

 

 

Πρεμιέρα με νίκη έκανε το Σάββατο η Καλαμάτα στην επιστροφή της μετά από 35 χρόνια στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, καθώς κέρδισε με 3-1 τον Τέλλο Άγρα στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος".

Η Καλαμάτα χωρίς να πραγματοποιήσει εντυπωσιακή απόδοση έφτασε στο στόχο της, που ήταν η κατάκτηση των τριών πόντων. Μάλιστα πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ, σε ότι αφορά τα υπόλοιπα ματς του Σαββάτου, μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Τέλλος Άγρας αγωνίστηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και δεν φάνηκε ιδιαίτερα απειλητικός στη διάρκεια του ματς, κατάφερε να σημειώσει το γκολ της τιμής, όπως συνηθίζεται να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις με τον Λ.Χρ. Ανδρώνη, το οποίο χειροκρότησαν όλοι σχεδόν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του παιχνιδιού στη μνήμη του 14χρονου ποδοσφαιριστή της Βέργας Σωτήρη Νικολακόπουλου που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα της ομάδας του με τον Α.Ο. Λαιΐκων.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 1' ο Κουρούπης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπεγέτης με κεφαλιά πάσαρε στον Τσουλάκο, ο οποίος επίσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 49' ο Σαραντόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και ανατράπηκε από τον Εμμανουήλ με τον διαιτητή Κουτσαναστάσης να υποδεικνύει αμέσως το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Καλατζής στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Καλογήρου και έκανε έτσι το 2-0. Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των παικτών του Τέλλου Άγρα, που υποστήριξαν ότι δεν υπήρχε παράβαση. Στο 62' ο Τσουλάκος βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Λ.Χρ. Ανδρώνη και αμέσως ο διαιτητής Κουτσαναστάσης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Καλατζής ανέλαβε και πάλι να εκτελέσει το πέναλτι και με σουτ αλά "Πανένκα" νίκησε ξανά τον Καλογήρου και "έγραψε" το 3-0. Στο 79' ο Λ.Ν. Ανδρώνης από πολύ μακριά και πλάγια έπιασε το δυνατό σουτ βλέποντας εκτός εστίας τον Κωνσταντακόπουλο και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία πετυχαίνοντας γκολ για χάιλ λάιτ, με τους φιλάθλους και των δύο ομάδων να απαντούν με έντονο χειροκρότημα επιβραβεύοντας τον για το υπέροχο γκολ που έβαλε.

Καλές φάσεις

Στο 24' ο Σαραντόπουλος ελίχθηκε λίγο έξω από την περιοχή και με δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα να φύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 40' σέντρα του Κουρούπη στο πίσω δοκάρι για τον Σαραντόπουλο, αυτός γύρισε την μπάλα στο πέναλτι σχεδόν, για τον Τσουλάκο, ο οποίος έκανε το γυριστό σουτ στην κίνηση στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 53' κόρνερ του Βασιλόπουλου σχεδόν στον σημείο του πέναλτι για τον Καλατζή αυτός έκανε την καρφωτή κεφαλιά, όμως ο Καλογήρου που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, με τα χέρια απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 61' ο Γεωργιόπουλος μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή απέφυγε έναν αντίπαλο του και έκανε τη σέντρα για τον Τσουλάκο, αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 65' ο Καλατζής με πλασέ από το πέναλτι σχεδόν προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Καλογήρου που είχε βγει έξω από την εστία του, όμως η μπάλα έφυγε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς διαιτητές τους Γκούμα, Μπασιλάρη.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Λιόλιος, Τζανετέας, Μπαστακός, Μπεγέτης, Καλατζής, Ν. Νικολόπουλος, Σαραντόπουλος (78' Καλογερόπουλος), Τσουλάκος (71' Νάτσης), Κουρούπης (46' Βασιλόπουλος).

 

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Καλογήρου, Λ.Ν. Ανδρώνης, Γεωργόπουλος, Πότσης, Λ.Χρ. Ανδρώνης, Ερέκι (30' λ.τρ. Μπουντάς), Μπούμπα, Παπουτσής, Γκότσης, Εμμανουήλ (75' Στασινόπουλος), Ν. Νικολόπουλος (71' Κούτρης).