Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2016 16:14

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΕΡΑΝΗ 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Διαβολιτσίου, όπου η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Εράνη.

Οι δύο ομάδες ήθελαν να ξεκινήσουν νικηφόρα, τους επίσημους αγώνες τους, στο φετινό πρωτάθλημα της Α' τοπικής, όμως παρά τις προσπάθειες τους, στη διάρκεια του 90λεπτου, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Οι γηπεδούχοι είχαν τις πιο πολλές ευκαιρίες κυρίως στο α' 45λεπτο, για να προηγηθούν και να πάρουν σκορ νίκης, ενώ φωνάζουν ότι κακώς τους ακυρώθηκε γκολ (10') για επιθετικό φάουλ. Συγκεκριμένα ο Καλογερόπουλος εκτέλεσε φάουλ στην περιοχή ο Μπαλόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής Γκούμας το ακύρωσε υποδεικνύοντας επιθετικό φάουλ του σκόρερ σε αμυντικό.

Η Εράνη, ήταν πιο δραστήρια στην επανάληψη και δημιούργησε φάσεις ώστε να διεκδικήσει το τρίποντο, όμως οι παίκτες της δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε κάποια από αυτές.

 Οι καλές στιγμές 

Στο 22' σουτ του Καλογερόπουλου απέκρουσε ο Λυμπερόπουλος. Στο 32' σέντρα του Ζάκκα στο β' δοκάρι, ο Τσουκάλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 35' κεφαλιά πάσα του Τσουκάλη στον Αθανασόπουλο, αυτός έκανε το πλασέ για να αποκρούσει ο Λυμπερόπουλος. Στο 60' από πλασέ του Θεοδωρόπουλου η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 69' σέντρα του Κόλλια στην περιοχή ο Χρονόπουλος σε καλή θέση για γκολ δεν μπόρεσε με προβολή να σκοράρει. Στο 80' σουτ Νικολακόπουλου από καλή θέση απέκρουσε ο Σουλαντίκας. Στο 92' μετά από σύγχυση στη μικρή περιοχή ο Τσουκαλάς έγινε αποδέκτης της μπάλας και έπιασε το γυριστό σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Σουλαντίκας, Κρεμύδας (68' Παπαδογιάννης), Κωστέας, Μπαλόπουλος, Θεοδωρόπουλος (78' Τσουκαλάς), Αθανασόπουλος, Εμμανουήλ, Τσουκάλης, Ζάκκας (88' Σταματόπουλος), Καλογερόπουλος, Μουλαβασίλης.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Καραχάλιος, Βλάμης, Αλεβίζος, Αλμπαν, Κώτσος, Χρονόπουλος (65' Διονυσόπουλος), Μιχαλακόπουλος, Δημόπουλος (85' Μητρόπουλος), Σπυρόπουλος (70' Νικολακόπουλος), Κόλλιας.

 

• Άψογη ήταν η φιλοξενία του Α.Ο. Διαβολιτσίου στην αποστολή της Εράνης. Οι παράγοντες της Φιλιατρινής ομάδας ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Διαβολιτσίου και υποστήριξαν ότι θα ανταποδώσουν στον αγώνα του β' γύρου.