Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2016 16:52

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Συνεργασία με τον Ατρόμητο σε επίπεδο ακαδημιών

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Συνεργασία με τον Ατρόμητο σε επίπεδο ακαδημιών

Σε μία πολύ σημαντική συνεργασία με τον Ατρόμητο Αθηνών σε επίπεδο ακαδημιών προχώρησε η διοίκηση του Τέλλου Αγρα... 

Ας δούμε πως παρουσιάζει το θέμα το επίσημο σάιτ της ομάδας του Περιστερίου, που φιλοξενεί και δηλώσεις του προέδρου του Αγρα Παναγιώτη Καλκαβούρα.

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την εικοστή (20η) Ακαδημία Ποδοσφαίρου που εντάσσεται στο δίκτυο σχολών της ομάδας έχοντας ως σύνθημα «Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα».

Είναι ο Τέλος Άγρας που ιδρύθηκε το 1952 κι έχει έδρα τους Γαργαλιάνους. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε ανάμεσα στον Υπεύθυνο του δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και του προέδρου του μεσσηνιακού συλλόγου Παναγιώτη Καλκαβούρα ο οποίος δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:

Καλκαβούρας: "Η συνεργασία να αποκτήσει μακροχρόνια πνοή"

«Ευχαριστούμε τον Ατρόμητο Αθηνών που αποδέχθηκε την πρόταση μας για τη συνεργασία μας, όσον αφορά το κομμάτι των ακαδημιών. Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα του Τέλου Άγρα Γαργαλιάνων, η συνεργασία της με μια ομάδα που σε επίπεδο ανδρών αγωνίζεται στην Super League της Ελλάδος και σε επίπεδο ακαδημιών από τις ελάχιστες στην Ελλάδα που παίχτες της έχουν φθάσει να αποτελούν αναπόσπαστα στελέχη της ανδρικής ομάδας. Με τη συνεργασία μας αυτή ευελπιστούμε να αναβαθμίσουμε το επίπεδο των ακαδημιών μας μέσω της τεχνογνωσίας που θα μας προσφέρει το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών του Ατρομήτου. Εμείς από την πλευρά μας θα φροντίσουμε ώστε από τη συνεργασία μας αυτή, ο Ατρόμητος να αποκτήσει πρόσβαση στους γεμάτους ταλέντο μικρούς ποδοσφαιριστές της Τριφυλίας, αλλά και ευρύτερα της Μεσσηνίας. Κύριο μέλημά μας θα είναι όλα τα ταλέντα των ακαδημιών μας να δοκιμαστούν στις ελπιδοφόρες ακαδημίες του Ατρομήτου, όπου κάθε ταλέντο μπορεί αξιοκρατικά να αποδείξει την αξία του και να κάνει καριέρα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και ας μην ξεχνάμε ότι στόχος των ακαδημιών δεν είναι να αναδείξουν καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά να αναδείξουν καλές προσωπικότητες και κυρίως καλούς ανθρώπους. Γι αυτό και το σύνθημα των ακαδημιών του Τέλου άγρα είναι σήμερα παιδιά και αύριο ολοκληρωμένοι άνθρωποι και από την μεταξύ μας επικοινωνία συμπεράναμε ότι συμβαδίζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του Ατρομήτου.

Τέλος, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Προέδρου του Ατρομήτου Κύριο Σπανό και τον υπεύθυνο των ακαδημιών κύριο Αποστόλου για την αποδοχή της πρότασής μας αλλά και την σωστή δουλειά που τόσα χρόνια έχει γίνει στην ομάδα αυτή. Έχουν καταφέρει κάτι πρωτόγνωρο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουν μια ακαδημία πρότυπο, η οποία για πολλά συνεχόμενα έτη να τροφοδοτεί με αναντικατάστατα στελέχη την ανδρική ομάδα.

Ευχόμαστε όλοι μας από το Δ.Σ. του Τέλου Άγρα, αυτή η συνεργασία να αποκτήσει μακροχρόνια πνοή και να προσφέρει στα νέα παιδιά της πόλεως των Γαργαλιάνων- και όχι μόνο- τη διέξοδο προς τον αθλητισμό που όλοι επιθυμούμε».