Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 10:48

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Δεν θα έχουμε πρόβλημα παραμονής", λέει ο σκόρερ Γ. Γραμματικόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

 

Με το Ζευγολατιό και τη Θήβα η τύχη γύρισε την πλάτη στον Τσικλητήρα, αλλά δεν μπορούσε να συνεχίζει να τον… αγνοεί επιδεικτικά.

Ετσι κόντρα στη Δόξα Μεγαλόπολης η ομάδα της Πύλου πήρε αυτό που άξιζε, την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με το εντυπωσιακό 3-1. Μια νίκη που θα μείνει στην ιστορία, μιας και είναι η παρθενική του Τσικλητήρα στη Γ' εθνική και έχει τη σφραγίδα του Γιώργου Γραμματικόπουλου. Ο έμπειρος φορ άνοιξε λογαριασμό πριν μια εβδομάδα στη Θήβα και την Κυριακή πρόσθεσε δύο ακόμα γκολ στο ενεργητικό του, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο νεαρός Μπάμπης Πήλιος.  Ο Γ. Γραμματικόπουλος έχει πετύχει δηλαδή τα τρία από τα τέσσερα φετινά τέρματα της Μεσσηνιακής ομάδας, βάζοντας πλώρη όχι μόνο για πρώτος σκόρερ του Τσικλητήρα, αλλά και του τρίτου ομίλου. 

Πέρυσι άλλωστε πέτυχε σε μισή σεζόν από το Γενάρη και μετά 12 γκολ (10 στην Α' τοπική, 1 στα μπαράζ και 1 στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας). 

"Τα γκολ έρχονται μέσα από τη συλλογική προσπάθεια. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα και αν τα καταφέρω θα βοηθηθώ και εγώ", λέει ο Γ. Γραμματικόπουλος για την εντυπωσιακή του εκκίνηση στη Γ' εθνική.

Οσο για το προχθεσινό τρίποντο: "Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς δεν είχαμε καταφέρει να πάρουμε τη νίκη, την οποία είχαμε χάσει στις λεπτομέρειες στα προηγούμενα παιχνίδια. Ψάχναμε λοιπόν τη νίκη για να πάρουμε βαθμολογική ανάσα και δύναμη για τη συνέχεια. Δεν πιάσαμε και την καλύτερη απόδοση, αλλά δείξαμε ότι όσο περνά ο καιρός βελτιωνόμαστε". Ο Τσικλητήρας με τη νίκη επί της Δόξας Μεγαλόπολης έφθασε τους 4 βαθμούς και ισοβαθμεί με Ζευγολατιό και  Λουτράκι, στην 6η θέση της βαθμολογίας,  σ' ένα όμιλο, όπου θα υποβιβαστεί μόνο μία ομάδα. Ο Γ. Γραμματικόπουλος ξεκαθαρίζει ότι: "Δεν θα έχουμε πρόβλημα παραμονής και ούτε κοιτάμε προς τα κάτω. Η ομάδα βρίσκει το δρόμο της και σε κάθε παιχνίδι στόχος είναι η νίκη και αν δεν μπορούμε, τουλάχιστον να μην χάνουμε. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με το Φωστήρα, μια ιστορική ομάδα και μια δυνατή έδρα, αλλά εμείς κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα". 

Με κόσμο στην Αθήνα

Ο Φωστήρας είναι ο τέταρτος κατά σειρά αντίπαλος του Τσικλητήρα στη Γ' εθνική και ο πιο δύσκολος μέχρι σήμερα. Η ομάδα της Πύλου όμως, δεν θα είναι μόνη της την Κυριακή στην Αθήνα, αφού οι φίλαθλοι ετοιμάζουν εκδρομή, ενώ το "παρών" θα δώσουν και αρκετοί Πυλιώτες που μένουν στην πρωτεύουσα. Στο αγωνιστικό σκέλος, σήμερα υπάρχει ρεπό και αύριο διπλή προπόνηση (πρωί - απόγευμα). Το απουσιολόγιο περιλαμβάνει μόνο το όνομα του Κωστή που κουβαλά τιμωρία από πέρυσι.