Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 12:52

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ικανοποίηση για το νικηφόρο ξεκίνημα

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ικανοποίηση για το νικηφόρο ξεκίνημα

 

Με εύκολη νίκη και αρκετά καλή εμφάνιση μπήκε στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής η "Μαύρη Θύελλα".

Οι "μελανόλευκοι" επικράτησαν το Σάββατο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με 3-1 του Τέλλου Αγρα σε ένα ματς όπου προηγήθηκαν με 3-0 και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Η νίκη και η εμφάνιση άφησαν ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας, που θέλει να δείξει από νωρίς ότι δικαιολογημένα θεωρείται ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Ο εκ των προπονητών των Καλαματιανών Ελβιο Μάνα σχολίασε για το Σαββατιάτικο ματς: "Είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα αν και γνωρίζουμε ότι υπάρχουν δυνατότητες για ακόμη καλύτερα πράγματα. Στην πρεμιέρα υπάρχει πάντα ένα άγχος και είναι σημαντικό ότι μπήκαμε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Σίγουρα το γρήγορο γκολ βοήθησε τους παίκτες να παίξουν πιο ελεύθερα στην συνέχεια. Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, όμως ο Τέλλος Αγρας πέτυχε ένα πραγματικά πολύ όμορφο γκολ στο τέλος το οποίο άξιζε το χειροκρότημα".

Η συνέχεια περιλαμβάνει ένα από τα πιο δύσκολα ματς της χρονιάς για την Καλαμάτα η οποία την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από την ισχυρή Κυπαρισσία.

Ο Ελβιο Μάνα περιμένει ένα ματς με δυσκολίες αλλά αισιοδοξεί:  "Εχουμε τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κυπαρισσία η οποία είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε χωρίς απώλειες από το γήπεδο της Κυπαρισσίας', τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Αγωνιστικά, όσοι δεν έπαιξαν με τον Τέλλο Αγρα χθες αγωνίστηκαν σε δίτερμα με τον Αίαντα στο γήπεδο Π. Μπαζράμης ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση αποκατάστασης. Από σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς στην Κυπαρισσία όπου θα λείψουν και πάλι οι τραυματίες Κουντάνης (θα επιστρέψει σε αρκετούς μήνες μετά το σοβαρό τραυματισμό του) και Κουκούτσης (επιστρέφει σε περίπου 15 μέρες). 

Εκδρομή στην Κυπαρισσία

Με κόσμο θα πάει την Κυριακή η "Μαύρη Θύελλα" στην Κυπαρισσία για το ματς (4.30 μ.μ.) με τον τοπικό ΑΟΚ, για την 2η αγωνιστική της Α' τοπικής. 

Η Λέσχη Φιλάθλων Καλαμάτας (Σ.Φ.Κ.) με ανακοίνωση του αναφέρει: 

 

"Ο Σύνδεσμος ενημερώνει όσους επιθυμούν ότι διοργανώνεται εκδρομή την Κυριακή για τον αγώνα ΑΟ Κυπαρισσία - Καλαμάτα. Πρέπει όλοι να είμαστε εκεί δίπλα στην ομάδα μας. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή στα τηλέφωνα 6944 809208 (Σταύρος), 6938 948344 (Γιώργος).