Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 13:26

Μπαράζ ανακοινώσεων μεταξύ Κυπαρισσίας και Ανδρούσας

Γράφτηκε από τον

Για... ρινγκ μέσα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας κάνει λόγο η διοίκηση της Ανδρούσας με ανακοίνωση της, ενώ η Τριφυλιακή ομάδα απάντησε με ανακοίνωση που παραπέμπει στο φύλλο αγώνα.

Νέα ανακοίνωσε εξέδωσε αργότερα η Ανδρούσα με τις δύο ομάδες να διαφωνούν για όσα έγιναν προχθές στην Κυπαρισσία.

Η πρώτη ανακοίνωση της Ανδρούσας αναφέρει: 

"Ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α' τοπικής σήμερα με την ομάδα μας να γνωρίζει την ήττα από την Κυπαρισσία με 1-0 στο 90'. Συγχαρητήρια στον ΑΟΚ για την νίκη αλλά και στην διαιτησία του κ. Ψηλοπαναγιώγη και των βοηθών. Δυστυχώς όμως το αθλητικό πνεύμα φαίνεται να μην έφτασε σήμερα στην Κυπαρισσία καθώς καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα υπήρχε εχθρικό κλίμα και αποκορύφωμα στη λήξη να εισέλθουν παράγοντες αλλά και "φίλαθλοι" στον αγωνιστικό χώρο και να επιτεθούν στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας με αποτέλεσμα το γήπεδο να γίνει ρινγκ.

Επικαλούμασε την μαρτυρία του δημοσιογράφου Νίκου Κοζομπόλη που ήταν παρών και απαθανάτισε με το φακό του τα γεγονότα. 

Εμείς σαν δ.σ. θα κάνουμε τα πάντα να τύχει ο ΑΟΚ της καλύτερης φιλοξενίας στο δεύτερο γύρο.

ΥΓ. Ελπίζουμε ο κόσμος που συνόδευε την ομάδα μας και έτυχε τις ίδιας αντιμετώπισης να το έχει ξεχάσει". 

"Υπεύθυνη η Ανδρούσα για ότι τυχόν συμβεί στο β' γύρο"

Η Κυπαρισσία με ανακοίνωση της ουσιαστικά απαντά στην ανακοίνωση της Ανδρούσας που κάνει λόγο για εχθρικό κλίμα στο Κυριακάτικο ματς των δύο ομάδων αλλά και για μετατροπή του γηπέδου σε… ρινγκ.

Η Τριφυλιακή ομάδα καθιστά εκ των προτέρων υπεύθυνη την διοίκηση της Ανδρούσας για τυχόν επεισόδια στο ματς του β' γύρου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

"Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Α.Σ Ανδρούσας μέσω της οποίας γίνεται αναφορά στα επεισόδια που φέρεται να δημιούργησαν στο μεταξύ μας παιχνίδι, φίλαθλοι και παράγοντες της ομάδας μας και θέλουμε να παρατηρήσουμε τα εξής....

1. Γιατί στην ανακοίνωση δεν γίνεται ξεκάθαρο το αν τα επεισόδια έγιναν εκτός ή εντός του αγωνιστικού χώρου; Διότι θέλουμε να διαβεβαιώσουμε την φίλαθλη κοινή γνώμη ότι στις κερκίδες του γηπέδου δεν συνέβη το παραμικρό και δεν προκλήθηκε ουδείς από τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας. Κάτι που άλλωστε στο γήπεδο μας δεν έχει συμβεί ποτέ με τους φιλάθλους οποιασδήποτε ομάδας.

2. Όντως εντός του αγωνιστικού χώρου, μετά την λήξη του παιχνιδιού, υπήρξε μία συμπλοκή μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Όσο για την εξέλιξη και την κατάληξη της, εμείς δεν επικαλούμαστε την μαρτυρία κανενός δημοσιογράφου ή άλλου τρίτου προσώπου, αλλά επικαλούμαστε το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Ψηλοπαναγιώτης όπου συγκεκριμένα αναφέρεται ότι οι παράγοντες και των δύο ομάδων έδρασαν ψύχραιμα με σκοπό την λήξη του επεισοδίου.

3. Θεωρούμε το ύφος και κάποια από τα λεγόμενα της ανακοίνωσης ως έμμεση απειλή προς τους αθλητές και τους φιλάθλους του σωματείου μας ενόψει του παιχνιδιού του Β' γύρου και θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε το εξής. Ο Α.Ο Κυπαρισσίας είναι γνωστός για το ήθος του γι' αυτό και δεν φοβάται, ούτε και απειλείται από κανέναν! Όμως παράλληλα καθιστούμε, εκ των προτέρων, υπεύθυνη την διοίκηση του Α.Σ Ανδρούσας για ό,τι τυχόν κι αν συμβεί.

Υ.Γ: Εάν θεωρείται πρόκληση ή εχθρικό κλίμα η επιδίωξη της νίκης μέχρι το τελευταίο λεπτό και η επίτευξη της τότε ζητούμε συγγνώμη".

Δεύτερη ανακοίνωση από την Ανδρούσα

Μετά την απάντηση της Κυπαρισσίας ακολούθησε νέα ανακοίνωσε της Ανδρούσας που αναφέρει: 

"Με αφορμή την προσπάθεια απάντησης του ΑΟΚ στην ανακοίνωση μας να υπενθυμίσουμε στους συντάκτες του ΑΟΚ ότι: 

1. Η ανακοίνωση μας αναφέρει ότι τα κυρίως επεισόδια έγιναν εντός του αγωνιστικού χώρου (ρινγκ). 

2. Το φύλλο αγώνα δεν διαβάζεται επιλεκτικά καθώς αναφέρει σαφέστατα ότι εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου φίλαθλοι με σκοπό να συμμετάσχουν στα επεισόδια. Επειδή το φύλο αγώνα δεν αναφέρει την προέλευση τους να υποθέσουμε ότι ήταν φίλαθλοι της Ανδρούσας που μπήκαν μέσα γιανα τιμωρήσουν τους ποδοσφαιριστές μας για την ήττα».

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ