Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 16:32

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κρατά μόνο το τρίποντο με Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής ο Πανθουριακός, καθώς στην Σαββατιάτικη πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Καλαμάτας στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» επικράτησε με 2-1, έστω και αν η απόδοση του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Η φιλόδοξη ομάδα της Θουρίας μπήκε έτσι νικηφόρα στο πρωτάθλημα και περιμένει ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στην συνέχεια. 

Ο προπονητής του Πανθουριακού Γιώργος Αργυρόπουλος δεν έμεινε τόσο ευχαριστημένος από την εμφάνιση και εξηγεί τους λόγους που η ομάδα του δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο: "Ήταν αγχωτική η πρεμιέρα, όπως πάντα και αυτό παίζει ρόλο. Ήξερα ότι προερχόμασταν από ένα δύσκολο ματς στην Κυπαρισσία και κάπου είχαμε αδειάσει από δυνάμεις. Επιπλέον είχαμε και τις σημαντικές απουσίες των Μουστάκα και Χελά αλλά και ένα Απόλλωνα που μόνο εύκολος αντίπαλος δεν ήταν. Η απόδοση μας δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα που  όμως είναι σημαντικό για το ξεκίνημα της ομάδας. Ευελπιστούμε να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι ενώ πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Απόλλωνα για την άριστη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας", τόνισε ο νεαρός τεχνικός. 

 

Αγωνιστικά, οι Μιγκάκης και Πετρόγιαννης αντιμετωπίζουν τραυματισμούς. Ο πρώτος χτύπησε στο γόνατο και ο Πετρόγιαννης έχει θλάση και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη για το επόμενο ματς με το Διαβολίτσι (Κυριακή, 4.30 μ.μ. στο γήπεδο του Ασπροχώματος). To ίδιο ισχύει και για τον Μουστάκα που είναι στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ εκτός μάχης είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Γιάννης Χελάς.