Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2016 18:20

Πέντε Μεσσήνιοι προπονητές ανανέωσαν τα διπλώματα τους

Γράφτηκε από τον

Σχολή ανανέωσης ισχύς ταυτοτήτων προπονητών ποδοσφαίρου για τρία χρόνια λειτούργησε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.

 

Μεταξύ άλλων συμμετείχαν και πέντε Μεσσήνιοι προπονητές οι οποίοι ανανέωσαν έτσι τα διπλώματα τους για τα προσεχή τρία χρόνια. Ο λόγος για τους Κώστα Κρητικάκη, Παναγιώτη Πολίμο, Μιχάλη Σκαρπαλέζο, Άγγελο Σπάλα και Παντελή Τσιγαρίδη.

 

Η σχολή λειτούργησε στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας στην Πάτρα με εκπαιδευτές - καθηγητές τον Μπάμπη Μιχαηλίδη και τον γνωστό μας από το πέρασμα του από τον πάγκο της "Μαύρης Θύελλας" την προηγούμενη δεκαετία Στράτο Βουτσακέλη.

 

Υπεύθυνος για την λειτουργίας της σχολής ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Αχαΐας Ηλίας Λογαράς ενώ παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των προπονητών Άγγελος Δανιήλ αλλά και ο εκπαιδευτής της ΕΠΣ Αχαΐας Σωτήρης Τσιλιγάδας ο οποίος έκανε στους προπονητές μια ενημέρωση για τις τροποποιήσεις στους κανονισμούς. 

 

Πέρα από τους πέντε Μεσσηνίους τεχνικούς που προαναφέρθηκαν, την σχολή παρακολούθησαν και οι Λάζαρος Αγγλόπουλος (Λάρισα), Χρήστος Ακαρέπης, Ναπολέων Διδασκάλου, Ανδρέας Ζαφειρόπουλος, Παύλος Μητρόπουλος, Σταύρος Μπόμπολας, Παναγιώτης Παολίνος, Κώστας Παπαγεωργόπουλος, Νίκος Παπαχριστόπουλος, Κώστας Πλώτας, Κώστας Σπυρόπουλος, Μιχάλης Φλωρόπουλος, Νίκος Ψυχογιάννης  (Αχαία), Λεψνίφας Παπαδάκης (Χανιά), Πατρίκ Ενγκεμά (Ζάκυνθο). 

 

Οι πιο παλιοί θυμούνται τον Παύλο Μητρόπουλο που είχε παίξει στην "Μαύρη Θύελλα" την δεκαετία του '90' αλλά και τον Πάτρικ Ενγεκμά που πριν λίγα χρόνια πέρασε από την Εράνη.