Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 20:02

Ικανοποίηση, αλλά και... πίκρα άφησε η πρεμιέρα του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον
Ικανοποίηση, αλλά και... πίκρα άφησε η πρεμιέρα του Μεσσηνιακού

Με… άδεια χέρια επέστρεψε την Κυριακή από το Μεσολόγγι ο Μεσσηνιακός. Οι "πράσινοι" γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την ομώνυμη ομάδα στην πρεμιέρα της Γ' εθνικής. Ενα άδικο αποτέλεσμα,  βάση εικόνας αγώνα και ευκαιριών.

Ο Μ.Γ.Σ. μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος, κυριάρχησε στην επανάληψη και σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για να πάρει τουλάχιστον το βαθμό. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο φινάλε του α' μέρους σε αντεπίθεση με τον Μεσσήνιο Αγγελο Σαραντόπουλο και στην επανάληψη είχαν ως βασικό μέλημα να κρατήσουν το προβάδισμα. Και το κατάφεραν παρά την ασφυκτική πίεση που δέχτηκαν.
Το 1-0 στο Μεσολόγγι αφήνει λοιπόν ανάμικτα συναισθήματα στο στρατόπεδο του Μεσσηνιακού. Ικανοποίηση για την εμφάνιση και πίκρα για τον τρόπο που ήρθε η ήττα.
Ο Δημήτρης Τσάκωνας δηλώνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες και εκτιμά ότι με εμφανίσεις σαν του β' μέρους, θα έρθουν και οι νίκες.
Η συνέχεια περιλαμβάνει το νέο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανναυπλιακό, ο οποίος επίσης ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 2-1 από την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Σπορά στο γήπεδο

Την 3η αγωνιστική θα δώσει ο Μεσσηνιακός το πρώτο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Εθνικό Σαγέικων για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Ετσι αποφασίστηκε να γίνει σπορά στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση
Η σημερινή προπόνηση έγινε στο βοηθητικό που υπάρχει πίσω από την εστία, το ίδιο θα γίνει μάλλον και αύριο ενώ την Τετάρτη θα δοθεί φιλικό ματς με τον Πάμισο στη Μεσσήνη.  Ο Δ. Τσάκωνας θα τεστάρει στο πρώτο μέρος το σχήμα που έχει κατά νου για το ματς στο Ναύπλιο και στο δεύτερο μέρος θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.