Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2016 18:07

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Ο Λιάπας προπονητής στα τμήματα υποδομής

Γράφτηκε από τον

 

Ο έμπειρος καλαματιανός τεχνικός Αργύρης Λιάπας είναι ο νέος προπονητής στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Βαλύρας!

Συγκεκριμένα, ο Λιάπας συναντήθηκε το μεσημέρι στη Καλαμάτα με τον διοικητικό παράγοντα των "κιτρινόμαυρων" της Ιθώμης Βασίλη Μπακόπουλο και σήμερα Παρασκευή στις 3.30μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο Βαλύρας θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τον πρόεδρο Σταύρο Η. Μακρή και τους στενούς συνεργάτες του στην διοίκηση, τον αντιδήμαρχο Μεσσήνης Κώστα Γεωργακόπουλο, το νέο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Αστέρα Γιώργο Γιαννακούντζο (έχει επιφορτιστεί τη νέα σεζόν με διπλό ρόλο παίκτη-προπονητή, τους αρχηγούς του Αστέρα Δήμο Β. Μανιάτη, Γιώργο Κ. Γεωργακόπουλο, και Σωτήρη Ν. Καρτερολιώτη, τα δεκάδες παιδιά της Ακαδημίας από την Βαλύρα και τα γειτονικά χωριά της Ιθώμης Λάμπαινα, Βουρνάζι, Σιάμαρη, Αρσινόη, Σκάλα και Αρχαία Μεσσήνη, καθώς και τους γονείς των αυριανών ελπίδων του Αστέρα Βαλύρας που στηρίζουν ηθικά και οικονομικά μαζί με τους χορηγούς τα τμήματα υποδομής.

Η σύνθεση της διοίκησης

Τέλος, θυμίζουμε ότι την διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" της Ιθώμης που έχει διετή θητεία αποτελούν οι: 

Σταύρος Η.Μακρής (πρόεδρος),  Ιωσήφ Π. Δημητρακόπουλος (α' αντιπρόεδρος), Γεώργιος Ν. Μπουρολιάς (β' αντιπρόεδρος), Γεώργιος Ν. Φωτεινός (γενικός γραμματέας), Βασίλειος Φ. Μπακόπουλος (α' ταμίας), 

Παναγιώτης Αργ. Θεοδωρόπουλος (β' ταμίας), Κώστας Δ. Γεωργακόπουλος (ειδικός γραμματέας), Δημήτρης Φιλόπουλος (γενικός αρχηγός).

 

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Ξενοφών Κ. Καρτερολιώτης, Χρήστος Θ. Παπαδόπουλος, Στέλιος Η. Μακρής (β΄ γενικός αρχηγός) και έφορος δημοτικού γηπέδου ο Μάριος Κ. Κλειώτης.