Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2016 14:07

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κίνηση μάτ με Φώτη Διακουμή

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κίνηση μάτ με Φώτη Διακουμή

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε σήμερα ο Τέλλος Αγρας που έκανε δικό του τον Φώτη Διακουμή.

Ο 31χρονος πρώην αρχηγός του Τσικλητήρα Πύλου έμεινε πριν λίγες ημέρες ελεύθερος από τους νταμπλούχους Μεσσηνίας και είχε μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Τελικά οι διοικούντες των "ερυθρολεύκων" τα βρήκαν μαζί του και σε λίγη ώρα θα τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή με τις υπογραφές.

Ο Αγρας έτσι ενισχύεται σημαντικά στην επιθετική γραμμή με έναν παίκτη που έχει κατακτήσει πρωταθλήματα Α' τοπικής με Τσικλητήρα Πύλου και Εθνικό Μελιγαλά, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Πάμισο και Σπερχογεία.

Από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Διακουμής, τότε δεν θα προχωρήσει η μεραγραφή του Δημήτρη Γιακουμή, παρότι οι δύο πλευρές είχαν έρθει πολύ κοντά.

Πλέον ο Αγρας κινείται και για έναν κεντρικό αμυντικό από τη στιγμή που υπάρχει κενό μετά την αποχώρηση του Κώστα Παπουτσή. Επαφή έχει γίνει με τον Νίκο Παπαγεωργίου που είναι προς αποχώρηση από την Αναγέννηση Παραλίας (ο υψηλώσομος στόπερ έχει παίξει και στο παρελθόν στην ομάδα των Γαργαλιάνων), αλλά και με άλλους ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.

 

Μάλιστα οι διοικούντες του Αγρα ίσως προχωρήσουν και σε τρίτη μεταγραφή προκειμένου να ενισχύσουν κι άλλο το ρόστερ, παρότι έχουμε φτάσει στις αρχές Οκτώβρη!