Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2016 16:15

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-2: Χορταστική ισοπαλία στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον

 

Παιχνίδι με σασπένς, τέσσερα γκολ και συναρπαστική εξέλιξη έγινε χθες στο γήπεδο των Γαργαλιάνων με τον Τέλλο Αγρα και τον Απόλλωνα Καλαμάτας να μένουν στο… χορταστικό 2-2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς και προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο 20λεπτο με τέρματα του Γιάννη Κούτρη, όμως η αποβολή του Γεωργόπουλου στο 60' τους επηρέασε και λίγο έλειψε να χάσουν προς το φινάλε.

Τρία δοκάρια οι φιλοξενούμενοι

Από την άλλη ο Απόλλωνας έδειξε χαρακτήρα και πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα σε μία δύσκολη έδρα, αν και έχανε με δύο τέρματα στο ξεκίνημα.

Με σκόρερ τους Φωτιάδη και Τρικουράκη έκανε το 2-2, ενώ είχε και τρία δοκάρια στο ματς!

Προβάδισμα με δύο γκολ του Κούτρη

Μόλις στο 1' ο Κούτρης με κεφαλιά από κόρνερ του Πότση έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Γιώργου Πολυμενέα έκανε δύο τα τέρματα της στο 20' με πλασέ του Κούτρη ύστερα από κάθετη πάσα του Λ. Ν. Ανδρώνη.

Μείωσε ο Φωτιάδης

Στο 35' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν μετά από εκτέλεση φάουλ του Φωτιάδη, με την μπάλα να χτυπά στο τείχος και να αλλάξει πορεία (2-1).

Τρία λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ του Βουρνά ως οφσάιντ.

Στο 40' το σουτ του Φωτιάδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Με 10 ο Αγρας από το 60'

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 60' όταν αποβλήθηκε ο Γεωργόπουλος με δεύτερη κίτρινη για χέρι.

Πλέον η ομάδα του Τζίμη Αναστασόπουλου με παίκτη περισσότερο πίεσε την εστία του Καλογήρου.

Στο 64' πάντως ο Αγρας απείλησε όταν ο Εμμανουήλ έκανε τη σέντρα και η κεφαλιά από καλή θέση του Κούτρη δεν βρήκε στόχο.

Ισοφάρισε στο 78' ο Τρικουράκης

Στο 78' οι Απολλωνιστές έφεραν το ματς στα ίσια, όταν ύστερα από συνεργασία Φέστα , Εμμανουήλ, Τρικουράκη, ο τελευταίος με κοντινό πλασέ έκανε το 2-2.

Στα λεπτά που απέμεναν οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και για τρίτο γκολ και μάλιστα είχαν δύο δοκάρια!

Το πρώτο στο 82' σε σουτ του Φέστα και το δεύτερο στο 85' σε σουτ του Παπαγεωργίου. Ενδιάμεσα το σουτ του Μπάρο εκτός περιοχής απέκρουσε ο Αντωνόπουλος.

Στο 88' ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι για χέρι αμυντικού μετά από σουτ του Τρικουράκη, ενώ στο 91' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Φαράντος.

Το ματς σφύριξε ο Γιαννόπουλος και βοηθοί ήταν η Τσαούση και ο Παναγιωτόπουλος.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Καλογήρου, Τζωρτζίνης, Λ. Χ. Ανδρώνης (82' Νικολόπουλος), 

Λ. Ν. Ανδρώνης, Γεωργόπουλος, Πότσης, Εμμανουήλ, Μπουντάς (70' Στασινόπουλος), Κούτρης, Γκότσης (85' Μπαμπούς), Μπούμπα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Φέστας, Φαράντος, Παυλάκος, Μπιζίμης, Τρικουράκης, Ξυδιάς, Παπαγεωργίου, Φωτιάδης (75' Εμμανουήλ), 

Στ. Τσουλάκος, Βουρνάς (85' Μπούρας).

Τέλος ο Πετράκος, στον... αέρα ο Κλουβάτος

 

Παρελθόν αποτελεί από τον Απόλλωνα Καλαμάτας ο αμυντικός Θοδωρής Πετράκος, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της καλαματιανής ομάδας. Επίσης άγνωστο είναι αν θα συνεχίσει στον Απόλλωνα ο αμυντικός Θανάσης Κλουβάτος.