Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 12:55

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 2-2: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Γράφτηκε από τον

 

Ισόπαλος με σκορ 2-2 τελείωσε ο αγώνας που έγινε το Σάββατο στην Ανδρούσα, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Α.Ε. Αβίας.

Ενα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί τους γηπεδούχους, που ήθελαν τη νίκη ώστε να ξεκινήσουν νικηφόρα τους εντός έδρας αγώνες τους στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και να ξεπεράσουν την ήττα στην πρεμιέρα από την Κυπαρισσία.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν έλειψαν και τα παράπονα για τη διαιτησία, όπως είχε συμβεί και σε αυτό με την Κυπαρισσία. Θεωρούν ότι ο διαιτητής Πλακογιάννης είχε κάποιες λανθασμένες υποδείξεις κατά της ομάδας τους.  

Για τους φιλοξενούμενους το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό, αφού αντιμετώπισαν εκτός έδρας μια ανταγωνιστική ομάδα και με τους ίδιους στόχους.

Τα γκολ

Στο 30' ο Γεωργαντάς με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο "Γ" κάνοντας έτσι το 0-1. Νωρίτερα ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε άλλη μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει, όμως οι αμυντικοί πρόλαβαν και έδιωξαν πάνω στη γραμμή το πλασέ του. Αμεση ήταν η απάντηση της Ανδρούσας καθώς στο 35' ο Πιχιγιόνι με κεφαλιά "έγραψε" το 1-1. Στο 85' ο Βιδάκης μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια προχώρησε σχεδόν μέχρι την εστία και πλάσαρε κάνοντας το 2-1, με τον Ε. Βαβαρούτσο να βάζει και αυτός το πόδι του για να περάσει η μπάλα τη γραμμή του τέρματος, με το γκολ να χρεώνεται τελικά στον πρώτο. Στο 89' ο Πολυμενέας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το ανθρώπινο τείχος, εκεί πρόλαβε ο Γιαννέας και με διαγώνιο σουτ μέσα από τη περιοχή πέτυχε το 2-2. 

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Κωτσάκης, Πιχιγιόνι, Ε. Βαβαρούτσος, Βιδάκης, Γεωργιόπουλος, Μαραγκούλιας, Θεοδοσόπουλος (59' Δέδες), Καλογερόπουλος, Βασιλογιαννακόπουλος, Κάλλας (71' Ιμεράσι).

 

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Γ. Βαβαρούτσος, Γκλίκα, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Αποστολίδης, Καραματσούκης (79' Γιαννέας), Γεωργαντάς (86' Αντέλσκου), Παγώνης, Κορμπής, Γεωργίκος (66' Πολυμενέας).