Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 13:36

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0: Το γρήγορο γκολ έκρινε το ματς

Γράφτηκε από τον

 

Το γρήγορο γκολ που σημείωσε η Σπερχογεία στη σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρησή της με τον Ηρακλή Καλαμάτας, αποδείχθηκε αρκετό ώστε να της δώσει τη νίκη με 1-0.

Οι "ταύροι" στον αγώνα της πρεμιέρας της Α1 ξεκίνησαν ιδανικά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και αν ήταν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια, ίσως να είχαν κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ.

Από την άλλη μεριά ο Ηρακλής προσπάθησε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Π. Γιακουμή.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε μόλις στο 3' ο Δικαίος με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Χριστόπουλος σε ανατροπή από τον Μορούφα.

Ο Δικαίος είχε στο 28' την ευκαιρία για να πετύχει και άλλο γκολ, όμως η μπάλα από το σουτ που έκανε κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε στο 83' σουτ του Ι. Καραχάλιου. 

Διαιτητής ήταν ο Λάμιας.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Π. Γιακουμής, Ι.Δ. Γιακουμής (46' Σβερκούνος), Μπάλλας, Μοσχίδης, Κορομηλάς, Ζουμπόπουλος, Χριστόπουλος (35' λ.τρ. Αγγελής), Ι.Ν. Γιακουμής (80' Ι. Καραχάλιος), Δικαίος, Γ. Δωδεκάτος.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουκούτσης, Τζ. Παπαδέας, Μπρακούλιας, Πραστέλλας (59' Ζαφειρόπουλος), Γεωργακόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μαρής (72' Τζαβάρας), Γ. Παπαδέας (72' Ψωρομύτης), Σπαντιδέας, Γκελγκέργια, Μουρούφας.