Τετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2013 14:07

Θέλουν... μαρούλι για Οντβόνγκ!

Γράφτηκε από τον
Η πρώην ομάδα του Οντβόνγκ Ραπίντ Γκίντιγκιτσι υποστηριζει οτι δεν είναι ελεύθερος

Η πρώην ομάδα του Οντβόνγκ Ραπίντ Γκίντιγκιτσι υποστηριζει οτι δεν είναι ελεύθερος

Σε μεγάλη... περιπέτεια φαίνεται πως μπλέκει η "Μαύρη Θύελλα" με το θέμα του δελτίου του Μπόρις Οντβόνγκ, καθώς η Ραπίντ Γκίντιγκιτσι στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι ο υψηλόσωμος φορ υποστηρίζει ότι έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το τέλος του 2013 και ούτε λίγο ούτε πολύ αξιώνει 20.000 ευρώ για να δώσει την ελευθέρας του!

 

Το όλο θέμα ανέκυψε την περασμένη εβδομάδα, όταν μέσω της ΕΠΟ η διοίκηση της ασπρόμαυρης ομάδας ζήτησε τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση νέου δελτίου, όμως η απάντηση που ήρθε από την μολδαβική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ελεύθερος.

Ο Λεονάρντο Κουράτολο που έφερε τον υψηλόσωμο φορ στην Καλαμάτα υποστηρίζει από τη δική του πλευρά πως υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό βάσει του οποίου ο Οντβόνγκ δεν δεσμεύεται πλέον με συμβόλαιο με την προηγούμενη ομάδα του, αλλά η Ραπίντ Γκίντιγκιτσι δεν το αναγνωρίζει και ζητάει χρήματα για να λύσει το συμβόλαιο με την υπογραφή του ποδοσφαιριστή που διατείνεται ότι υπάρχει στα γραφεία της.

Η ουσία είναι πως η υπόθεση μπλέκει αρκετά και η "Μαύρη Θύελλα" που κινδυνεύει να χάσει πρόωρα τον παίκτη πάνω στον οποίο στηρίχτηκαν όλα σχεδόν τα επιθετικά πλάνα την περίοδο της προετοιμασίας...