Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 14:24

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 3-1: Τρίποντο με ανατροπή

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 3-1: Τρίποντο με ανατροπή

 

Με το δεξί ξεκίνησε τους επίσημους αγώνες του στην Α1 τοπική ο Μεσσηνιακός που νίκησε προχθές στο "Στ. Παπαδόπουλος" με 3-1 τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Η καλαματιανή ομάδα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει το πρώτο της τρίποντο.

Ο Ολυμπιακός Ανάληψης που για πρώτη φορά στην ιστορία του αγωνίζεται φέτος σε μεγαλύτερη κατηγορία, από τη Β' τοπική, έδειξε καλά στοιχεία και θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη στο παιχνίδι. Κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, είχε δοκάρι, ενώ φωνάζει για πέναλτι που δεν του δόθηκε στο 42' σε χέρι αμυντικού. Γενικά έδειξε ότι θα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα διεκδικήσει το καλύτερο.

Στο 14' οι Βλαχάκης, Κουτσοπέτρος έπαιξαν το ένα-δύο και ο τελευταίος με σουτ από το ύψος σχεδόν της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-1. Στο 21' ο Στ. Γάβρας με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1. Στο 54' από κόρνερ του Π. Χαρίτου ο Κριτσωτάκης με κεφαλιά στο α' δοκάρι έβαλε μπροστά στο σκορ το Μεσσηνιακό πετυχαίνοντας το 2-1. Στο 76' μετά από συνδυασμό των Καραγιαννίδη, Παπαδήμου και Στ. Γάβρα, αυτός πάσαρε στον Μανωλόπουλο, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή το 3-1.

Στο 40' ο Βλαχάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 42' σε σουτ του Βλαχάκη η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι. Ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης δεν είδε παράβαση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να του εκφράζουν τα παράπονα τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κ. Γάβρας, Π. Χαρίτος, Κριτσωτάκης, Παπαγεωργίου, Μαγουλιανίτης (46' Θεοδωρόπουλος), Νούλας, Μανωλόπουλος (87' Αρβανίτης), Π. Γιαννακόπουλος, Παπαδήμος, Καραγιαννίδης (79' Ξυνός), Στ. Γάβρας. 

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Ανδρεάδης, Καννάς (65' Μιχαλόπουλος), Ζερβάκος (75' Πράτης), Β. Δουρούμης, Μουτσούλας, Χόλμπαν, Βανικιώτης, Βλαχάκης, Κουτσοπέτρος, Κ. Παναγιωτόπουλος (60' Κ. Δουρούμης).