Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 14:38

ΔΩΡΙΟ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 2-1: Το καλό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για τη νίκη

Γράφτηκε από τον

Το καλό πρώτο ημίχρονο στάθηκε αρκετό για το Δώριο να κερδίσει με 2-1 τον Νέο Αρι που αντέδρασε στην επανάληψη, ενώ εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία. 

Το Δώριο ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο όταν πέτυχε δύο γκολ με τον Γκρίτζαλη στο 25' και τον Γκιάτα στο 35'. Επιπλέον οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις και για άλλα γκολ.

Στο 65' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Πολίτης και μείωσε σε 2-1 σε μια φάση που προκάλεσε παράπονα και στις δύο ομάδες. Στο Δώριο θεωρούν ότι η παράβαση στον Μπάκα έγινε εκτός περιοχής, ενώ οι φιλοξενούμενοι θεωρούν ότι μαζί με το πέναλτι θα έπρεπε να καταλογιστεί και κόκκινη στον παίκτη του Δωρίου που υπέπεσε στην παράβαση. 

Οι άνθρωποι του Νέου Αρι εξέφρασαν πολλά παράπονα για τον διαιτητή Τουρλομούση τόσο για τη φάση του 65' όσο και για την όλη διαιτησία του. 

Στο 65' αποβλήθηκε ο προπονητής του Νέου Αρι Γιάννης Ζαπρόπουλος για διαμαρτυρία, ενώ στο 60' οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπουζαλά. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Νέος Αρις ήταν καλύτερος στο β' ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα,

Βοηθοί του Τουρλομούση ήταν οι Καύκας, Γ. Μιχαλόπουλος. 

ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Αρβανίτης, Πετράκος, Κομάν, Γεωργιόπουλος, Ζέππος, Γκιάτα (70' Λυμπερόπουλος), Βεσέλι (70' Μπόρα), Γκρίτζαλης, Ράτσεφ, Μπουραντώνης. 

 

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Παπαβασιλόπουλος, Κατισιμαγκλής (46' Πολίτης), Αναστασόπουλος, Σαρρής, Κωστόπουλος, Μπουζαλάς, Σκαλιώτης, Μαρκόπουλος, Δρούγας, Ι. Σπηλιώτης (70' Μπάκας), Κυριόπουλος (75' Περρωτής).