Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 16:14

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Γκάζια" Μαντζούνη για την άμυνα, παρά το "2 στα 2"

Γράφτηκε από τον

Τέσσερα γκολ στη Μεσσήνη με τον Αστέρα Αρφαρών, τέσσερα και στα Φιλιατρά με την Εράνη.

Ο Πάμισος ζευγάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και συγκατοικεί με το Μιλτιάδη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Παρά το "2 στα 2" όμως,  ο Αλέξης Μαντζούνης δεν είναι ικανοποιημένος. Για την ακρίβεια εμφανίζεται εκνευρισμένος για το γεγονός ότι οι Νησιώτες έχουν δεχτεί 4 γκολ σε 2 παιχνίδια.  

"Είμαι πολύ προβληματισμένος και δεν μπορεί να είμαι ευχαριστημένος, όταν η ομάδα μου έχει δεχτεί τέσσερα γκολ σε δύο παιχνίδια. Ο πήχης είναι πάντα ψηλά και επειδή κοιτάμε το τέλειο πρέπει να διορθωθούμε άμεσα σε αυτόν τον τομέα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό", λέει στο "Notosport" ο Αλέξης Μαντζούνης. Για τον προπονητή του Παμίσου δεν σημαίνει κάτι το νικηφόρο ξεκίνημα στη σεζόν και εφιστά την προσοχή των παικτών του στο ματς με τον Πανθουριακό.

Στο Ασπρόχωμα με Θουρία

Αλλαγή έδρας στο ματς του Παμίσου με τον Πανθουριακό, το οποίο θα διεξαχθεί τελικά την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο του Ασπροχώματος και όχι στη Μεσσήνη. Και αυτό γιατί στο Δημοτικό Στάδιο γίνεται επανασπορά του χλοοτάπητα. Ετσι μετά από συμφωνία των δύο ομάδων,  αποφασίστηκε να παίξουν την Κυριακή στο Ασπρόχωμα και στο δεύτερο γύρο στη Μεσσήνη. Εκτός πλάνων για τον Αλέξη Μαντζούνη είναι ο τιμωρημένος Μπίσα, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Αριστομενόπουλου και Χαραλαμπόπουλου που δεν έπαιξαν προχθές λόγω τραυματισμού και ίωσης, αντίστοιχα.