Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2016 12:58

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Δίκαιο αποτέλεσμα σε ένα πολύ καλό ματς", τονίζει ο Παναγόπουλος για το 1-1 με Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς νικητή έληξε την Κυριακή το απόγευμα το ντέρμπι της Κυπαρισσίας με την "Μαύρη Θύελλα", με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α' τοπικής.

Ηταν το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την Τριφυλιακή ομάδα, που μετά το νικηφόρο 1-0 της πρεμιέρας με την Ανδρούσα, προχθές μοιράστηκε τους βαθμούς με την ομάδα της Καλαμάτας. 

Η εικόνα της Κυπαρισσίας και το αποτέλεσμα άφησαν ικανοποιημένο τον τεχνικό των «κυανόλευκων» Τάκη Παναγόπουλο που στάθηκε στο καλό παιχνίδι που έγινε ενώ χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα.

«Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί έπαιξαν ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι, με καλό ποδόσφαιρο και χωρίς διακοπές. Παίξαμε με μια μεγάλη ομάδα, την κοιτάξαμε στα μάτια και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ξέραμε τι θέλαμε στο γήπεδο και παρότι το 0-1 έγινε σε δύσκολο χρονικό σημείο καταφέραμε να αντιδράσουμε. Η Καλαμάτα βέβαια είχε το χαμένο πέναλτι στο τέλος αλλά και εμείς θα μπορούσαμε να προηγηθούμε στη φάση με το δοκάρι. Ήταν ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη. Είναι σημαντικό επίσης ότι το ματς έγινε με πολύ κόσμο στο γήπεδο, καθώς το όνομα της Καλαμάτας αποτελεί δέλεαρ για τον κόσμο", τόνισε ο νεαρός τεχνικός. 

Το άσχημο του προχθεσινού αγώνα για την Κυπαρισσία ήταν ότι αποβλήθηκε ο Ντιοπ και θα λείψει από το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αβία εκτός έδρας (Κυριακή, 4.30 μ.μ. Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ). Θα είναι το πρώτο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος για την Κυπαρισσία που θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. 

 

Πέρα από τον Ντιοπ που θα απουσιάσει σίγουρα, Δημητρουλόπουλος και Τσίτσος αποχώρησαν με τραυματισμούς προχθές και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν την Κυριακή.