Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2016 13:16

Νωρίς για συμπεράσματα...

Γράφτηκε από τον

 

 

Μόνο ο Πάμισος και ο Μιλτιάδης ζευγάρωσαν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα και ατενίζουν το μέλλον από το ρετιρέ της Α' τοπικής.

Η Καλαμάτα έχασε τους πρώτους βαθμούς στην Κυπαρισσία. Το ίδιο και ο φιλόδοξος Πανθουριακός και μάλιστα εντός έδρας από το Διαβολίτσι. Ακόμα βέβαια είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα σχετικά με τη δυναμικότητα των 16 μονομάχων. Οι περισσότεροι δεν έχουν βρει ρυθμό και στις πρώτες αγωνιστικές θα δούμε αρκετές εκπλήξεις. 

Για παράδειγμα, ο  Ολυμπιακός Καλαμάτας που τερμάτισε πέρυσι στην 4η θέση δεν έχει βαθμό (όπως και ο Αστέρας Αρφαρών). Στον αντίποδα η Α.Ε. Αβίας, η οποία ξεκίνησε τελευταία προετοιμασία από τις 16 ομάδες, παραμένει αήττητη.  Δεν πρέπει ακόμα να ξεχνάμε ότι το μεταγραφικό παζάρι συνεχίζεται και είναι λογικό οι νέοι παίκτες να χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Το ερώτημα βέβαια είναι πότε θα προλάβουν να "δέσουν" οι ομάδες, που δεν έχουν κλείσει ακόμα το ρόστερ. 

Ως εκ τούτου η ομοιογένεια θα παίξει ρόλο στις πρώτες στροφές της κούρσας, που έχει αναγνωριστικό χαρακτήρα. Στο τέλος του μήνα που διανύουμε, θα δούμε ποιοι θα πατήσουν… γκάζι και ποιοι θα χρειαστούν επειγόντως "καύσιμα" στην επόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.  Από πλευράς θεάματος, το ξεκίνημα αφήνει υποσχέσεις για πολλά γκολ και συναρπαστικά ματς. Στην πρεμιέρα ο απολογισμός ήταν 22 γκολ και στη δεύτερη αγωνιστική 23.  Κάθε Σαββατοκύριακο και… καλύτερα.