Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2016 13:35

Σεζόν χωρίς πολλά λάθη θέλουν οι διαιτητές - Εγινε την Δευτέρα ο αγιασμός

Γράφτηκε από τον

 

Αγιασμό για να πάει καλά η χρονιά έκανε τη Δευτέρα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Ξενοφώντας Γαλανόπουλος,  που ευχήθηκε τα καλύτερα στους ρέφερι του τοπικού συνδέσμου. Το "παρών" έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης, ο οποίος σημείωσε ότι η Ενωση είναι δίπλα στους διαιτητές και υπάρχει καλή συνεργασία.

 

Το ζητούμενο για τους ρέφερι και τους βοηθούς είναι να κυλήσει η αγωνιστική σεζόν χωρίς πολλά λάθη. Και γι' αυτό όπως επισήμανε ο αντιπρόεδρος της ΟΔΠΕ Γιώργος Τσιμικλής, θα πρέπει οι διαιτητές να παρακολουθούν τα μαθήματα, ώστε να βελτιώνονται. Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμα ο πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου Νίκος Κοσσάρης, τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας Παναγιώτης Μανωλόπουλος και Χρήστος Κότσαρης, ο παρατηρητής διαιτησίας Νίκος Χρονόπουλος, ο ρέφερι της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Μπλάνας και ο βοηθός επίσης Σούπερ Λίγκας Ηλίας Αλεξέας, καθώς και ο ταμίας της Ενωσης Ηλίας Αλεξανδρόπουλος.