Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2016 14:09

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Πρώτο τρίποντο με... ψυχή και ποιότητα

Γράφτηκε από τον

Στην πρεμιέρα με το Μιλτιάδη σκόραρε με το "καλημέρα", αλλά στο τέλος έμεινε με.. άδεια χέρια (2-1).

Κόντρα στον Ολυμπιακό Καλαμάτας (0-1) η Αναγέννηση βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις και αυτή τη φορά πανηγύρισε την πρώτη νίκη στην Α' τοπική, όπου επέστρεψε μετά από 16 χρόνια.

Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα έκανε λοιπόν "σεφτέ" στο δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς και ο έμπειρος τεχνικός έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος.

"Συναντήσαμε μια πολύ ψυχωμένη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ανήκει στον Ολυμπιακό. Το δεύτερο όμως ανήκει στην Αναγέννηση. Βγάλαμε ψυχή και ποιότητα και έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης". Ο Αντ. Μαυρέας στέκεται στη συνέχεια στη σημασία που έχει η σαββατιάτικη νίκη στον ψυχολογικό τομέα: "Στην αρχή της σεζόν αυτό που μετρά είναι το τρίποντο, κυρίως για τη ψυχολογία. Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Οταν δουλεύεις δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Ετοιμαζόμαστε πλέον για το επόμενο ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά". 

Με Μπαλαλά κόντρα στον Εθνικό

Με τα χρώματα της Αναγέννησης Παραλίας θα αγωνίζεται φέτος ο Κώστας Μπαλαλάς. Ο πρώην μέσος του Παμίσου συμφώνησε με την Αναγέννηση και θα κάνει ντεμπούτο στο προσεχές εντός έδρας ματς με τον Εθνικό. Ο φιλόδοξος σύλλογος κινείται πλέον και για την απόκτηση επιθετικού.