Πέμπτη, 06 Οκτώβριος 2016 15:58

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: "Αγώνας γιορτή με Καλαμάτα", λέει ο Τζίμης Αναστασόπουλος

Γράφτηκε από τον

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Πανθουριακό (2-1), την περασμένη Κυριακή ο Απόλλωνας Καλαμάτας πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Τέλλο Αγρα στους Γαργαλιάνους.

Μάλιστα οι Καλαματιανοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 όμως με πολύ καλή εμφάνιση στο β' ημίχρονο ισοφάρισαν και είχαν την δυνατότητα να πάρουν ακόμη και τη νίκη.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Τζίμης Αναστασόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα στους Γαργαλιάνους. "Με βάση τις ευκαιρίες που είχαμε αλλά και την απόδοση στο β ημίχρονο πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Το θέμα είναι αυτό που δείξαμε κόντρα στον Τέλλο Αγρα ατο β΄ημίχρονο να το δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι καθώς η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές φάνηκε πόσο δύσκολο θα είναι το πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες και πόσο μεγάλη προσπάθεια θα χρειαστεί".

Ο Απόλλωνας πλέον έχει μπροστά του το παιχνίδι με την Μαύρη Θύελλα το οποίο θα γίνει την Κυριακή στις 4.30 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού για την 3η αγωνιστική.

"Είναι ένα παιχνίδι γιορτή απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που όλοι θέλουν να παίζει σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Οι παίκτες μας το περιμένουν πως και πως. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίσι και ο σεβασμός απέναντι στην Καλαμάτα είναι δεδομένος. Θα παίξουν δύο ιστορικές ομάδες που μάλιστα έχουν και τα ίδια χρώματα ενώ είναι ένα ματς που θα παρακολουθήσει αρκετός κόσμος. Θα πάμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι", τόνισε ο Τζίμης Αναστασόπουλος

 

Αγωνιστικά, ο Απόλλωνας θα παίξει κόντρα στην Καλαμάτα χωρίς τον τιμωρημένο Φαράντο ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ξυδιά που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Δεν υπολογίζεται επίσης ούτε ο Κλουβάτος που αποχώρησε από την ομάδα.