Παρασκευή, 07 Οκτώβριος 2016 12:19

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Με καλή ψυχολογία κόντρα στην Βάρδα

Γράφτηκε από τον

Για το πρώτο φετινό παιχνίδι του στο γήπεδο της Πύλου ετοιμάζεται ο Τσικλητήρας.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έδωσε στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας τα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, όμως οι εργασίες στο γήπεδο της Πύλου ολοκληρώθηκαν και έτσι την Κυριακή επιστρέφει στην φυσική της έδρα. Μάλιστα η επιστροφή στην Πύλου συνδυάζεται με ένα σημαντικό ματς καθώς οι Μεσσήνιοι θα υποδεχθούν την Κυριακή στις 4 μ.μ. την πρωτοπόρο Βάρδα, η οποία μετρά 4 νίκες σε ισάριθμα ματς μέχρι τώρα.

Ο Τσικλητήρας προετοιμάζεται με πολύ καλή ψυχολογία, μετά τα δύο θετικά τελευταίο αποτελέσματα, την νίκη με την Δόξα Μεγαλόπολης και την ισοπαλία με τον Φωστήρα στον Ταύρο. 

Αγωνιστικά, η συμμετοχή του Ρούσση είναι αμφίβολη και ενδεχόμενη απουσία του θα δημιουργήσει ένα πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. 

Επιπλέον, θα απουσιάσει σίγουρα ο τιμωρημένος Κωστής.

Με κόσμο στην Πύλο η Βάρδα 

 

Στο Κυριακάτικο ματς ο Τσικλητήρας αναμένεται να έχει την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων του, ωστόσο κόσμο θα έχει και η ομάδα της Βάρδας. Το καλό ξεκίνημα έχει φέρει ενθουσιασμό στην ομάδα της Ηλείας όπου υπολογίζουν ότι την Κυριακή θα παίξουν έχοντας την συμπαράσταση περίπου 100 φιλάθλων τους.