Τετάρτη, 16 Ιανουάριος 2013 19:44

Ζωντανό για την παραμονή το Πεταλίδι

Γράφτηκε από τον

 

 

 

Ζωντανός στη μάχη για την παραμονή στην Α' τοπική έμεινε ο Απόλλωνας Πεταλιδίου, καθώς νίκησε εκτός έδρας με 2-0 την Α.Ε. Αβίας. Αυτό ήταν μάλιστα το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα και ήρθε την κατάλληλη στιγμή, διότι αντίπαλος ήταν μια ομάδα με τον ίδιο στόχο και το αποτέλεσμα έχει διπλή αξία. Επιπλέον δίνει αυτοπεποίθηση και ψυχολογική ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια, μιας και το Πεταλίδι παρά τη νίκη του παραμένει στην 16η και τελευταία θέση. Απέχει όμως 5 βαθμούς από τη 13η - υπό προϋποθέσεις -σωτήρια θέση, στην οποία βρίσκεται η Μεθώνη, την οποία υποδέχεται την προσεχή Δευτέρα. Με νίκη δηλαδή θα μπει για τα καλά στο κόλπο της παραμονής.
Οπως και να 'χει στο Πεταλίδι δηλώνουν ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος γι' αυτό το στόχο.
"Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία και δύναμη. Ηταν το τελευταίο μας χαρτί και καταφέραμε να είμαστε στο παιχνίδι της παραμονής. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα για να σωθούμε. Είναι πολύ κρίσιμα όμως αυτά με Μεθώνη και Αίαντα", τονίζει στο "Ν" ο εκ των τεχνικών και παίκτης της ομάδας Γιάννης Ξαρχάκος.

Χωρίς Γ. Κορμπή, επιστρέφουν δύο

Η νίκη με την Αβία ανήκει στο παρελθόν και το μυαλό όλων στο Πεταλίδι βρίσκεται στο καθοριστικό εντός έδρας ματς με τη Μεθώνη. Το θετικό είναι ότι επιστρέφουν οι Καραμούζης και Σισμανίδης που εξέτισαν την ποινή τους. Στον αντίποδα θα απουσιάσει ο Γιώργος Κορμπής που ξεκινά τη Δευτέρα, την ημέρα δηλαδή του αγώνα, την στρατιωτική του θητεία.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ