Παρασκευή, 07 Οκτώβριος 2016 18:57

ΕΠΟ: Την Τρίτη εξετάζονται οι προσφυγές αντιπολίτευσης και Β. Μητρόπουλου

Γράφτηκε από τον

Tην προσεχή Τρίτη (11/10) θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, για να εξετάσει την προσφυγή της αντιπολίτευσης για προσωρινή διοίκηση στην Ομοσπονδία, καθώς κι εκείνη του Βίκτωρα Μητρόπουλου, ο οποίος ζητεί την ακύρωση των εκλογών.

Η ανακοίνωση:

«Την Τρίτη 11/10/2016 και ώρα 16:00 θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αριθμό 57/08.06.2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ).

Αίτηση-προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ περί διαιτητικής επίλυσης της διαφοράς που προκύπτει από την εκ μέρους της Ε.Π.Ο. και σε βάρος της εταιρείας μας επιβολής υποχρέωσης πληρωμής ποσοστού 3% επί της αποζημίωσης λόγω μονομερούς καταγγελίας της σύμβασης εργασίας του προπονητή Ιωάννη Αναστασίου (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ).

Προσφυγή για ματαίωση των εκλογών ΕΠΟ-αίτηση διορισμού προσωρινής διοίκησης, των: 1.ΒΙΚΤΩΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ και 2.του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑ 2010, κατά: 1) Της από 12/09/2016 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) που αφορά: α) Την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-μελών της ΕΠΟ για την εκλογή της Εκλογικής της Επιτροπής του άρθρου 58 του Καταστατικού για τις 14 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. β) Την σύγκλιση της Ειδικής Εκλογικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. για την Εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ και Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου και τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, για τις 26 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Γεωγιούπολης Χανίων. γ) Κάθε άλλης απόφασης που αφορά την διενέργεια εκλογών στις 26.10.2016.

Προσφυγή-αίτηση διορισμού προσωρινής διοίκησης, των: 1.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2. ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, 3. ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, 4. ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, 5. ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΑΜΟΥ, 6. ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ