Παρασκευή, 07 Οκτώβριος 2016 19:03

Οριστική δικαίωση για Πανελευσινιακό που θα παίξει στη Β' εθνική

Γράφτηκε από τον
Οριστική δικαίωση για Πανελευσινιακό που θα παίξει στη Β' εθνική

Οριστικό τέλος στην υπόθεση με την -φερόμενη ως- απόπειρα δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λαμπρόπουλου, όταν αυτός αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή και πριν τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό για το περυσινό πρωτάθλημα της Football League, μπήκε σήμερα από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε τη σχετική προσφυγή (τριτανακοπή) της Ζακύνθου εις βάρος των «σταχυοφόρων», κάτι που σημαίνει ότι ο Πανελευσινιακός θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα και φυσικά στο κύπελλο Ελλάδας.

Η σχετική απόφαση, έχει ως εξής:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση.

Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την κρινόμενη προσφυγή της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΠΣ, κατά 1) της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, 2) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, της υπ’ αρ. 91/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και το δικόγραφο της συμπλήρωσης έφεσης-προσφυγής-πρόσθετων λόγων. Απορρίπτει ως απαράδεκτη την κρινόμενη προσφυγή και το δικόγραφο της συμπλήρωσης έφεσης-προσφυγής-πρόσθετων λόγων».

ΑΠΕ-ΜΠΕ