Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2016 13:49

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ 2-0: To "καθάρισε" από νωρίς με Ντόκο, Πανταζή

Γράφτηκε από τον

 

 

Με τέρματα που σημείωσε σε διάστημα 10 λεπτών, ο Πανθουριακός κέρδισε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Ασπροχώματος, τον Πάμισο με 2-0.

Έγινε καλό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν καλή εμφάνιση στο α' ημίχρονο και να σκοράρουν στις δύο από τις τρεις αξιόλογες φάσεις που είχαν σε αυτό το διάστημα. Στην επανάληψη έδωσαν χώρο στον Πάμισο και επιδίωξαν με κάποιες αντεπιθέσεις να πετύχουν και άλλο γκολ. Είχαν δύο τέτοιες φάσεις με τον Καραγιάννη, που δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Από την άλλη πλευρά ο Πάμισος, με εξαίρεση μια φάση στο 42' δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στο α' μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση του, πίεσε τον αντίπαλο του έβγαλε φάσεις όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα γκολ

Στο 5' ο Μουστάκας έκανε τη σέντρα και ο Ντόκο που βγήκε πίσω από του αμυντικούς στο β' δοκάρι πρόλαβε τον Τραγάκη και με πλασέ πέρασε την μπάλα κάτω από το σώμα και έκανε έτσι το 1-0. Στο 15' μπαλιά του Καράμπελα στην απέναντι πλευρά για τον Πανταζή, ο οποίος βγήκε στην πλάτη των αμυντικών μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο φαλτσαριστό σουτ πέτυχε το 2-0. 

Καλές στιγμές

Στο 22' ο Ντόκο εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και ενώ φάνηκε πως ο Τρακάκης θα μπλοκάρει την μπάλα, του έφυγε μέσα από τα χέρια και ο Πανταζής με γυριστό σουτ στην κίνηση προσπάθησε να σκοράρει, όμως έστειλε την μπάλα να περάσει παράλληλα με την εστία και να φύγει πλάγια. Στο 47' μπροστινή μπαλιά του Ντόκου για τον Καραγιάννη, αυτός μπήκε στην περιοχή και φάτσα με τον Τρακάκη πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια ο τερματοφύλακας του Παμίσου. Στο 61' κάθετη πάσα του Μουστάκα, ο Καραγιάννης και πάλι μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Τρακάκης. Στο 73' φάουλ του Πατσιώτη έδιωξε ο Κωνσταντόπουλος με κεφαλιά στα πλάγια εκεί που ήταν ο Δημητρακόπουλος, ο οποίος αμέσως με κεφαλιά στην απέναντι πλευρά έβγαλε φάτσα με τον Καλλιντέρη τον Λαθύρη, αυτός όμως με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 79' ο Δασκαλάκης επιχείρησε να σκοράρει με φάουλ από πλάγια θέση, όμως ο Τρακάκης εκτινάχθηκε στη δεξιά πλευρά της εστίας τους και απέκρουσε σωτήρια με τα χέρια. Στο 86' ο Δημητρακόπουλος με συρτή σέντρα παράλληλη προς την εστία έστειλε την μπάλα στον Λαθύρη, που ήταν αμαρκάριστος, αυτός βλέποντας τον Καλλιντέρη να του κλείνει το οπτικό πεδίο προσπάθησε να σκοράρει στέλνοντας όμως την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Άλλες ευκαιρίες είχαν οι Ηλ. Ηλιόπουλος (42' σουτ), Γεωργιόπουλος (60' σουτ) και Μωράκης (84').

Ο διαιτητής Μπλάνας στο 31' απομάκρυνε από τον πάγκο του Παμίσου τον βοηθό προπονητή Ευτύχη Τασιόπουλου γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφαση του. Στο 69' προχώρησε σε 10λεπτη διακοπή γιατί φίλαθλος άδειασε μπουκάλι με νερό στο βοηθό διαιτητή Ταβουλαρέα.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος καλή ήταν η διαιτησία του κ. Μπλάνα και των βοηθών διαιτητών Ρέκκα, Ταβουλαρέα.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Καλλιντέρης, Παντσιώτης, Καράμπελας, Σεφεράσι, Αντωναίος (58' Μιγκάκης), Κωνσταντόπουλος, Καραγιάννης, Δασκαλάκης, Μουστάκας, Πανταζής (84' Μαργαρίτης), Ντόκο (88' Στ. Ηλιόπουλος).

 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Μάρκου (87' Φιλόπουλος), Χαραλαμπόπουλος, Δημητρακόπουλος, Μπερερής, Μωράκης, Γεωργιόπουλος, Παπαδόπουλος (32' Πατσιώτης), Τουρλίδας (64' λ.τρ. Κατσιβαρδέας), Ηλ. Ηλιόπουλος, Λαθύρης.