Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2016 15:06

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-1: Το γρήγορο γκολ του Παπαδημητρίου ήταν αρκετό

Γράφτηκε από τον

 

Σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο με σκόρερ τον Παπαδημητρίου πήρε το Σάββατο η Ανδρούσα, που επικράτησε με 1-0 του Α.Ο. Φαραί στο "Π. Μπαχράμης".

Οι φιλοξενούμενοι στην πιο αξιόλογη φάση τους στο παιχνίδι, στο 10' ευτύχησαν να προηγηθούν και αυτό το γκολ που σημείωσε ο νεοαποκτηθείς Παπαδημητρίου (με ψηλοκρεμαστό πλασέ), στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Ανδρούσας (αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Πανθουριακό), αποδείχθηκε αρκετό για να φτάσουν στην επικράτηση.

Γενικά το παιχνίδι ήταν κακό, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, τους γηπεδούχους να μην μπορούν να σκοράρουν σε τρεις περιπτώσεις με τους Σεριάτο (40' σουτ), Πιτσιλή (68' πλασέ) και Μούσα (75' κεφαλιά). Στο 44' ζήτησαν πέναλτι όταν ο Σεριάτος βρέθηκε στο έδαφος από τράβηγμα αμυντικού.

Η Ανδρούσα, έχει παράπονα από τον βοηθό διαιτητή Ζαρακοβίτη για κάποιες από τις υποδείξεις του, ενώ στο 42' ο διαιτητής Μπλάνας απομάκρυνε από τον πάγκο τον προπονητή της Σπύρο Τσίκινη, ο οποίος έδινε οδηγίες στους παίκτες του, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Οι νικητές ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Κωτσάκη στο 92', γιατί πέταξε την μπάλα στον Σπανό. Την ίδια κίνηση είχε κάνει ο Σπανός δευτερόλεπτα νωρίτερα πετώντας την μπάλα πάνω στον Κωτσάκη, υποστηρίζουν οι φιλοξενούμενοι.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Ρακόπουλος, Καπακλής (78' Σταματελόπουλος), Μαυροειδάκος, Πιτσιλής, Φιλανδριανός (65' Μούσα), Σπανός, Σεριάτος, Πάχης, Πέτσι, Τσέρτος (60' Λικάι), Κακκαλής.

 

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Καλογερόπουλος, Βαβαρούτσος, Πιχιγιόνι, Θεοδωσόπουλος, Μαραγκούλιας, Γεωργιόπουλος, Παπαδημητρίου (70' Κάλλας), Βασιλογιαννακόπουλος (62' Δέδες), Βλαχόπουλος, Κωτσάκης.