Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2016 16:28

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-0: Εύκολο τρίποντο, με ωραίο ποδόσφαιρο

Γράφτηκε από τον

 

 

Τη δεύτερη σερί νίκη της και πρώτη μέσα στην έδρα της σημείωσε το Σάββατο η Αναγέννηση Παραλίας, που επιβλήθηκε στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας, του Εθνικού Μελιγαλά με 3-0.

Η "Μπάρτσα", που παιχνίδι με παιχνίδι ανεβάζει ρυθμό, δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ηταν καλύτερη δημιούργησε πιο πολλές ευκαιρίες και κατόρθωσε να βάλει 3 γκολ.

Από την άλλη ο Εθνικός μπορεί να ήθελε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κάποιες από τις ευκαιρίες που δημιούργησε στη διάρκεια του 90λεπτου. απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ανδρέου. Είχε στο 25' κοντινό διαγώνιο σουτ του Ζάγουρα με την μπάλα να φεύγει άουτ από το κάθετο δοκάρι, στο 73' οριζόντιο δοκάρι σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Λάγιου και στο 83' σουτ του Μουρούσια που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Ανδρέου.

από εκεί και πέρα το παιχνίδι ανήκει στους γηπεδούχους οι οποίοι έδειξαν περισσότερο πάθος για τη νίκη καισ το τέλος δικαιώθηκαν. Στο 10' ο Τρίψας εκτέλεσε φάουλ από τα πλάγια στέλνοντας την μπάλα στο β' δοκάρι εκεί που πετάχτηκε ο Γερμάνης και με παράλληλη προς την εστία κεφαλιά βρήκε στο απέναντι δοκάρι τον Αργυρόπουλου και αυτός με τα πόδια "έσπρωξε" απλώς την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 34' ο Τρίψας με σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Δημητρέλη και "έγραψε" το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 51' όταν ο Μαρής έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Αργυρόπουλο και αυτός το ίδιο τροφοδοτώντας τον Κορομηλά, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα.

Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Κορομηλάς (32' σουτ), Μαρής (49' διαγώνιο σουτ) και Τριανταφυλλάκης (70' διαγώνιο σουτ).

Εύκολο ήταν το έργο του Νίκα και των βοηθών διαιτητών Αδαμόπουλου και Τσακόπουλου.     

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ανδρέου, Γ. Μουλιάτος, Κορομηλάς, Γερμάνης, Π. Κανελλόπουλος, Μαρής (64' Μπαλαλάς), Αργυρόπουλος, Δουρούμης, Τρίψας (74' Μάλαμας), Δασκαλάκης (89' Πανταζής), Τριανταφυλλάκης.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Σίνος, Φέστας, Θανόπουλος, Γεωργόπουλος (71' Λάγιος), Καρατζούλιας, Ζάγουρας (60' Αλεβίζος), Κ. Κανελλόπουλος, Σαραντόπουλος (85' Παπαδόπουλος), Μουρούσιας, Καρύδης.