Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2016 17:01

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 5-2: Δεύτερη σερί νίκη με πειστική εμφάνιση

Γράφτηκε από τον

 

Στη 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε το Διαβολίτσι, μετά την επιβλητική εντός έδρας νίκη του χθες το απόγευμα επί του Τέλλου Άγρα με 5-2.

Η ομάδα του Διαβολιτσίου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να αντιδράσει και να φτάσει στη νίκη με το ευρύ 5-2.

Οι φιλοξενούμενοι, που έπαιξαν με απουσίες με πρώτη και σημαντικότερη του γκολκίπερ Καλογήρου, παρότι άνοιξαν το σκορ στο 28' πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. 

Στο 28' από κόρνερ του Πότση και διώξιμο των αμυντικών η μπάλα "στρώθηκε" στον Μότσκα (αποκτήθηκε την Παρασκευή), ο οποίος με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 0-1. Στο 35' ο Τσουκάλης με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 47' σε σέντρα του Ν. Εμμανουήλ, ο Μπαλόπουλος κινήθηκε στο β' δοκάρι και με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ το Διαβολίτσι κάνοντας το 2-1. Στο 50' σέντρα του Καλογερόπουλου στην καρδιά της άμυνας του Τέλλου Άγρα και ο Ζάκκας με γυριστό σουτ έκανε το 3-1. Στο 62' ο Θεοδωρόπουλος με διαγώνιο σουτ, παρά την απόκρουση του Δ. Νικολόπουλου σημείωσε το 4-1. Στο 71' από σέντρα του Ζάκκα, ο Παπαδογιάννης με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή "έγραψε" το 5-1. Στο 90' ο Κούτρης με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κατσαρέας, Κρεμμύδας, Μπαλόπουλος, Κωστέας, Τσουκάλης, Αθανασόπουλος, Σταματόπουλος (70' Διαγούπης), Μουλαβασίλης (35' λ.τρ. Θεοδωρόπουλος), Καλογερόπουλος (65' Παπαδογιάννης), Ν. Εμμανουήλ, Ζάκκας.

 

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Δ. Νικολόπουλος, Τζωρτζίνης, Μότσκα, Πότσης (55' Παπανδρεόπουλος), Μπάρο, Μπουντάς (65' Λ.Χρ. Ανδρώνης), Λ.Ν. Ανδρώνης, Οθ. Εμμανουήλ, Διακουμής, Γκότσης (60' Μπούμπα), Κούτρης.