Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2016 19:20

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 0-3: Σπουδαίο διπλό με χατ - τρικ Βλαχάκη

Γράφτηκε από τον

Με τον Τάσο Βλαχάκη να πετυχαίνει με ισάριθμα σουτ και τα 3 γκολ ο Ολυμπιακός Ανάληψης κέρδισε το Σάββατο στο "Π. Γεωργανάς" τη Σπερχογεία με 3-0.

Μεγάλη νίκη ψυχολογίας απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο τη χαρακτήρισαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καθώς ήταν η πρώτη του στο πρωτάθλημα της Α1, ξεπερνώντας έτσι την ήττα στην πρεμιέρα από το Μεσσηνιακό.

Όσο για τους "ταύρους" μπορεί να ήθελαν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους, όμως πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και έφυγαν ηττημένοι από το παιχνίδι. Θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι θετικό αν σε τρεις περιπτώσεις αντί για τα δοκάρια, η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα σε ισάριθμα σουτ των Δικαίου (οριζόντιο), Χριστόπουλου (κάθετο) και Δωδέκατου (κάθετο).

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Π. Γιακουμής, Ι.Χρ. Γιακουμής (46' Δγημητρίου), Μπάλλας, Μοσχίδης, Σβερκούνος, Κορομηλάς (60' Χριστόπουλος), Ζουμπόπουλος, Αγγελής (72' Μποντιώτης), Γ. Δωδέκατος, Δικαίος, Ι.Ν. Γιακουμής.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Βανικιώτης, Ανδρεάδης, Ζερβάκος, Β. Δουρούμης, Μ. Παναγιωτόπουλος, Μουτσούλας, Πράττης (55' Χόλμπαν, 80' λ.τρ. Κ. Δουρούμης), Βλαχάκης, Κουτσοπέτρος (70' λ.τρ. Μιχαλόπουλος), Κ. Παναγιωτόπουλος.