Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 19:32

Με Κεραυνό το τελευταίο τεστ για τον ΑΟ Φαραί

Γράφτηκε από τον

Το τελευταίο φιλικό πριν την πρεμιέρα της Α' τοπικής, θα δώσει αυτό το Σάββατο ο Α.Ο. Φαραί.  Η καλαματιανή ομάδα θα υποδεχτεί το συντοπίτη Κεραυνό στις 8 το βράδυ στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης". Ενα  τεστ που θα έχει το χαρακτήρα της πρόβας τζενεράλε για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Τέλλο Αγρα.


Στην πρεμιέρα ενδέχεται να απουσιάσει ο Βασίλης Μπλέτσας (φωτό). Ο πολύπειρος αμυντικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Από εκεί και πέρα ο Αντώνης Χριστόπουλος έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο, χωρίς όμως να είναι κάτι το ανησυχητικό, ενώ ο Κουτουμάνος αποθεραπεύτηκε και θα μπει πλέον σε κανονικούς ρυθμούς. Απέχει μόνο ο στρατευμένος Ξεροβάσιλας.
Η προετοιμασία συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης" υπό τις οδηγίες του Β. Μπλέτσα, με δεδομένο ότι ο Κώστας Κλάδης βρίσκεται στη Ζάκυνθο και αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα. Το ευχάριστο είναι πως υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, αλλά και όρεξη και ο Α.Ο. Φαραί ευελπιστεί ότι θα ξεκινήσει με θετικό τρόπο το πρωτάθλημα.