Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 00:38

Χτίζεται κάτι καλό για το μέλλον στο Μεσσηνιακό, λέει ο Βασίλης Μπεγέτης

Γράφτηκε από τον
Χτίζεται κάτι καλό για το μέλλον στο Μεσσηνιακό, λέει ο Βασίλης Μπεγέτης

Ενας από τους πιο παλιούς παίκτες του Μεσσηνιακού είναι ο Βασίλης Μπεγέτης που έχει παίξει και πριν χρόνια με την καλαματιανή ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής χρησιμοποιήθηκε πέρυσι σε ορισμένα παιχνίδια και φέτος έχει… καθιερωθεί στον άξονα σαν αμυντικός χαφ.

Ο ίδιος ανταποκρίνεται στο ρόλο του παρότι έχει συνηθίσει εδώ και χρόνια να παίζει στην κορυφή της επίθεσης. Η γνώμη λοιπόν του Βασίλη Μπεγέτη έχει βαρύνουσα σημασία μιας και ξέρει πρόσωπα και πράγματα μέσα στην ομάδα, αλλά μπορεί και να κρίνει το επίπεδο της νέας κατηγορίας που προέκυψε από τη συνένωση της Γ' και της Δ' εθνικής.
"Είμαστε μία καινούργια ομάδα, ένα κράμα έμπειρων και νεαρών παικτών με φιλοδοξίες, που σφύζει από υγεία και αν συνεχιστεί η πολύ καλή δουλειά που γίνεται σίγουρα θα βγει κάτι καλό στο μέλλον.
Αν η φετινή χρονιά πάει καλά, τότε θα είναι κέρδος για την ομάδα που θα έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.
Το κλίμα είναι άριστο στο Μεσσηνιακό και χωρίς να θέλω να ρίξω κάποια μομφή, τα αποδυτήρια φέτος είναι τα πιο υγιή των τελευταίων χρόνων", τονίζει ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που ερωτώμενος για τη φετινή Γ' εθνική απάντησε: "Πιστεύω πως είναι μία πολύ δυνατή
Δ' εθνική ή μία μέτρια παλιά Γ' εθνική. Εκτιμώ πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές και όποια ομάδα εκμεταλλευτεί την έδρα της και έχει διάρκεια, αυτή και θα πρωταγωνιστήσει".
Οι "πράσινοι" δεν ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα αφού έχασαν στο Μεσολόγγι και μεθαύριο Κυριακή έχουν νέα εκτός έδρας αποστολή στο Ναύπλιο. Ο Μπεγέτης πάντως είναι αισιόδοξος και στέλνει το μήνυμα:
"Η εμφάνιση στο Μεσολόγγι μας έκανε να πιστέψουμε περισσότερους στους εαυτούς μας και θα πάμε στο Ναύπλιο για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Είναι στις δυνατότητες μας να πάρουμε αποτέλεσμα από τον Πανναυπλιακό και αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι μπορούμε να πάρουμε και το τρίποντο, αρκεί να μη μας γυρίσει και πάλι η τύχη την… πλάτη".

Πάνοπλοι οι "πράσινοι" με Πανναυπλιακό 

Ολους τους παίκτες στη διάθεση του έχει ο Δημήτρης Τσάκωνας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανναυπλιακό στην Αργολίδα.
Ο Τσουκάλης μπορεί να μην είναι ακόμη 100% έτοιμος, αλλά προπονείται εδώ και καιρό σε κανονικούς ρυθμούς και θα βρίσκεται στην αποστολή. Επίσης θέση στην 11αδα διεκδικεί και ο Ταχματζίδης που δείχνει πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις, ενώ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και στο προχθεσινό φιλικό με τον Πάμισο στη Μεσσήνη.
Ετσι λογικά θα γίνουν δύο αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας στο Μεσολόγγι. Πιο πολλά όμως θα φανούν στη σημερινή και την αυριανή προπόνηση από τον Δημήτρη Τσάκωνα και τους συνεργάτες του Κατσούλη και Μάνα.
Η αποστολή των "πρασίνων" θα αναχωρήσει για την πόλη της Αργολίδας την Κυριακή το πρωί, μιας και δεν υπήρχε λόγος για διανυκτέρευση αφού το Ναύπλιο απέχει κάτι παραπάνω από μιάμιση ώρα από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Το ματς της Κυριακής θα διευθύνει ο Μιχελής από τον Πειραιά και βοηθοί θα είναι οι Χαλβατζάκος και Τζιλίρης από τον ίδιο σύνδεσμο.