Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2016 14:21

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Εχασε μετά από ένα χρόνο - Από τις 4 Οκτώβρη 2015 είχε να ηττηθεί σε αγώνα πρωταθλήματος!

Γράφτηκε από τον

 

 

 

Το εντυπωσιακό αήττητο σερί της Α.Ε. Αβίας έλαβε τέλος την Κυριακή το απόγευμα στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο.

Η Κυπαρισσία με γκολ του Μπακόπουλου στο 87' νίκησε την ομάδα του Κάμπου, που είχε να χάσει σε αγώνα πρωταθλήματος πάνω από ένα χρόνο! Για την ακρίβεια από τις 4 Οκτωβρίου του 2015 και το ματς με την Εράνη στα Φιλιατρά (6-0). Αυτή ήταν και η μοναδική ήττα στο περσινό πρωτάθλημα της Α1 τοπικής,  με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει στο φινάλε την άνοδο - επιστροφή στην Α' τοπική. Ο απολογισμός ήταν 14 νίκες, 11 ισοπαλίες και μια ήττα, ενώ η πρωταθλήτρια Εράνη είχε 5 ήττες και η δεύτερη Αναγέννηση Παραλίας δύο.  Οι πολλές όμως ισοπαλίες την έριξαν στην τρίτη θέση. 

Φέτος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη στην πρεμιέρα επί του Εθνικού Μελιγαλά και ισοπαλία εκτός με την Ανδρούσα, για να έρθει η ήττα στην τρίτη αγωνιστική από την Κυπαρισσία.

4 ήττες σε 51 αγώνες!

Η Α.Ε. Αβίας ανέβηκε σε δύο χρονιές ισάριθμες κατηγορίες και το εντυπωσιακό είναι ότι και τη σεζόν 2014-15 που πήρε τον τίτλο στον 2ο όμιλο της Β' τοπικής, έκανε μόλις 2 ήττες. Συνολικά μέτρησε 17 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. 

Στην Α1 είχε, όπως προαναφέραμε, 14 νίκες, 11 ισοπαλίες και μια ήττα.  Φέτος στο ξεκίνημα της Α' τοπικής έχει φέρει και τα τρία αποτελέσματα σε ισάριθμες αγωνιστικές (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 1 ήττα). Στους τελευταίους δηλαδή 51 αγώνες πρωταθλήματος και στις τρεις κατηγορίες έχει 4 ήττες. 

"Δεν υπάρχουν απαιτήσεις από αυτό το ματς"

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Α.Ε. Αβίας θα αγωνιστεί  το Σάββατο για δεύτερη σερί αγωνιστική στον Κορδία, αυτή τη φορά με τη "Μαύρη Θύελλα". Το ευχάριστο για το Διονύση Πουλή είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο προπονητής της Α.Ε. Αβίας δηλώνει πάντως στο "Notosport" ότι: "Δεν υπάρχουν απαιτήσεις από αυτό το παιχνίδι. Η Καλαμάτα είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Μεσσηνίας και ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που παίζει τόσο χαμηλά. Χαρά μας είναι να τη δούμε ψηλά".