Παρασκευή, 27 Σεπτέμβριος 2013 13:38

Σκόραρε ο Ηλίας Πολίμος με την Εθνική Νέων στο Κατάρ

Γράφτηκε από τον

Σε ένα ακόμη ματς της Εθνικής ομάδας Νέων U19 ξεχώρισε ο Ηλίας Πολίμος…

Ο νεαρός Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής, που είναι πλέον παίκτης της Αγγλικής Νότιγχαμ Φόρεστ, έβαλε το μοναδικό γκολ της Εθνικής Νέων στο φιλικό με το Κατάρ (ήττα με 2-1) και αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα.
Ηταν ένα φιλικό προετοιμασίας εν όψει της προκριματικής φάσης του EURO 2014 που διεξήχθη στο Al Arabi Club.
Η ελληνική ομάδα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Πολίμου στο 10', αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έχασε το ρυθμό της και δέχθηκε δύο τέρματα στα τελευταία 10 λεπτά.
Η σύνθεση της Εθνικής Νέων ήταν η εξής: Γκέκας, Πολίμος, Ελγκαμάλ (65' Κουτσοποδιώτης), Πούγγουρας, Μυρθιανός, Γιουκαρής (46' Ναυπλιώτης), Κοβάτσης, Κρητικός (65' Τσεβάς), Κούτρης (60' Δεληγιαννίδης), Μήλιος, Κουλούρης (60' Θαναηλάκης)
Μετά τον αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Παχατουρίδης δήλωσε: "Ήταν δύο φιλικά προετοιμασίας, ενόψει των προκριματικών του EURO. Πιστεύω στις ικανότητες των παιδιών και γνωρίζω πως θα μπορούσαμε να είχαμε αποδώσει καλύτερα.
Πέρα όμως από τα αποτελέσματα, αυτό που κρατάμε είναι ότι δοκιμάσαμε στην πράξη όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις.
Οι παίκτες προσπάθησαν πολύ και αυτό με ικανοποιεί. Επίσης, ένα σημαντικό κέρδος είναι οι εμπειρίες που αποκομίζουν τα παιδιά από τους διεθνείς φιλικούς αγώνες.
Εχουμε προγραμματίσει ακόμα ένα εκτός έδρας φιλικό με την Αυστρία, πριν από τα προκριματικά. Είμαι βέβαιος ότι θα αξιοποιήσουμε το διάστημα που μεσολαβεί και θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι".