Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2016 17:16

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Τη Δευτέρα η τελευταία προπόνηση πριν τη σέντρα

Γράφτηκε από τον

Η τελευταία προπόνηση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει  την προσεχή εβδομάδα για τις μικτές Μεσσηνίας.

Το ραντεβού για τους παίδες έχει δοθεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 3 το μεσημέρι στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, ενώ οι νέοι θα προπονηθούν στο ίδιο γήπεδο στις 5 μ.μ. υπό τις οδηγίες του προπονητή Ηλία Μαστορέα.

Στο προσκλητήριο για την ομάδα των νέων, βρίσκεται και το όνομα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Βέργας Σωτήρη Νικολακόπουλου, κάτι που θα συμβαίνει σε όλες τις προπονήσεις. Κάθε φορά στο παρουσιολόγιο ακούγεται το όνομά του και όλοι οι συμπαίκτες του θα φωνάζουν δυνατά "παρών"

Οι παίκτες που έχουν κληθεί για την προπόνηση της Δευτέρας είναι:

Παίδες

Οικονομέας, Ρουμελιώτης (Π.Σ. «Η Καλαμάτα»), Μισσός,  Παπαγεωργακόπουλος (Πάμισος), Δεληγιάννης, Γιαννόπουλος (Ολυμπιακός Καλαμάτας), Λάππας, Αλεξανδρόπουλος (Τέλλος Αγρας), Καραχάλιος (Σπερχογεία), Παπαθεοδωρίδης. Παπανικολόπουλος, Καρύδης, Κωστέας, Κοντογόνης (Αίαντας), Στυλιανόπουλος (Ομόνοια), Αρβανίτης, Κοτσιλιέρης, Κλάδης, Σαούτης (Δαναός), Αντωνόπουλος, Κακαλέτρης, Σαρδέλης, Κοσμόπουλος (Πατίστα), Καλύβας, Μουζάκης, Μιχαλάκης (Πράσινα Πουλιά), Σκοπέτος, Σταματελόπουλος,  (Ερμής Καλαμάτας). 

Νέοι

Κουρεμπανάς (Τσικλητήρας Πύλου), Παναγιωτόπουλος, Δριμής, Τσιγαρίδης, Κανανάι, Ζώτος, Τσαγκλής (Π.Σ. «Η Καλαμάτα»), Σωτ. Κακαλέτρης, Μπουρίκας (Ολυμπιακός Καλαμάτας), Μπίτσικας (Α.Ο. Φαραί), Γαλανόπουλος (Απόλλωνας Καλαμάτας), Θεοδωρακάκης (Ανδρούσα), Λαμπρόπουλος (Εράνη), Καλογερόπουλος (Αναγέννηση Παραλίας), Κλαρίδας (Χανδριναϊκός), Κωνσταντόπουλος (Διαγόρας Κοπανακίου), Σερπάνος (Δόξα Καλαμάτας), Μπαζίγος (Πατίστα), Στασινόπουλος (Ακαδημία Πάμισος), Μπούνας, Κλάδης, Κουτσουρόπουλος, Μιχαλέας, Ρουμελιώτης (Δαναός), Κουλουμπός, Ζαφείρης, Κανιώρος, Αδαμόπουλος (Αίαντας), Παπαθεοδωρίδης και Σωτήρης Νικολακόπουλος (Βέργα).

Εντός έδρας πρεμιέρα την Τετάρτη με Ζάκυνθο

Η Ζάκυνθος είναι ο πρώτος αντίπαλος των μικτών ομάδων παίδων και νέων της Μεσσηνίας,  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα  προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων και νέων.

Η Μεσσηνία συμμετέχει στον 5ο όμιλο και η πρεμιέρα ορίστηκε για την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου. Μάλιστα ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των αγώνων. 

Οι παίδες της Μεσσηνίας θα υποδεχθούν στη 1 μ.μ. την αντίστοιχη ομάδα της Ζακύνθου στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Δύο ώρες αργότερα, στις 3 μ.μ., στο ίδιο γήπεδο, οι νέοι της Μεσσηνίας θα υποδεχθούν την αντίστοιχη ομάδα της Ζακύνθου. 

Θυμίζουμε ότι στη 2η φάση θα προκριθεί μόνο η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση και θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του 6ου ομίλου, στον οποίο βρίσκονται Αρκαδία, Αργολίδα, Κόρινθος, Αθήνα, Αν. Αττική, Δυτ. Αττική και Πειραιά). Το πρόγραμμα της πρεμιέρας έχει ως εξής: 

ΠΑΙΔΕΣ

5ος όμιλος

1η αγωνιστική (Τετάρτη 19 Οκτωβρίου)

Hλεία - Κεφαλλονιά/ Ιθάκη

Αιτωλοακαρνανία - Αχαΐα

Μεσσηνία - Ζάκυνθος

Ρεπό: Λακωνία

• Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στη 1 μ.μ.

ΝΕΟΙ

5ος όμιλος

1η αγωνιστική (Τετάρτη 19 Οκτωβρίου)

Hλεία - Κεφαλλονιά/ Ιθάκη

Αιτωλοακαρνανία - Αχαΐα

Μεσσηνία - Ζάκυνθος

Ρεπό: Λακωνία

 

• Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στη 1 μ.μ.