Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2016 16:08

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 1-1: Πρώτος βαθμός για τους φιλοξενούμενους

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 1-1: Πρώτος βαθμός για τους φιλοξενούμενους

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Εθνικός και Αστέρας Αρφαρών μιας και έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο σαββατιάτικο ματς που έγινε στο γήπεδο του Μελιγαλά.

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για τους φιλοξενούμενους στο πρωτάθλημα και παράλληλα η πρώτη ισοπαλία για το συγκρότημα του Γ. Αντωνόπουλου.

Το σκορ άνοιξε ο Αστέρας στο 25' όταν ο Καραπετιάν έκανε ατομική ενέργεια και σέρβιρε για τον Καίσαρη που με πλασέ έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο β' μέρος και αφού έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Καρατζούλια, στο 57' έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Μουρούσιας έκοψε την μπάλα για τον επερχόμενο Καρύδη και εκείνος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, σκοράροντας κατά της πρώην ομάδας του.

Στη συνέχεια ο Εθνικός πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 90' ο Θανόπουλος σούταρε από μακριά, ο Σταθόπουλος απέκρουσε ασταθώς και ο Κανελλόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ ύστερα από υπόδειξη του β' βοηθού Αντωνόπουλου, κάτι που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των Μελιγαλαίων.

Το ματς σφύριξε ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Αντωνόπουλο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Φέστας, Θανόπουλος, Σίνος, Καρατζούλιας, Γεωργόπουλος, Καρύδης, Χότζα, Σαραντόπουλος (76' Λάγιος), Μουρούσιας, Ζάγουρας (66' Κανελλόπουλος.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Σταθόπουλος, Ηλ. Καπόγλης, Π. Καπόγλης, Καίσαρης (46' λ. τρ. Τσιλίκος), Καραπετιάν, Παν. Χαραλαμπόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μπούρδος (69' Φεράι), Ν. Βοσνάκης, Κ.Βοσνάκης (62' Πετρ. Χαραλαμπόπουλος), Χρονόπουλος.