Παρασκευή, 27 Σεπτέμβριος 2013 15:26

Ξεκίνησε το... ταξίδι της η Θύελλα Μερόπης

Γράφτηκε από τον


Εδώ και μία εβδομάδα έχει ξεκινήσει προετοιμασία η νεοσύστατη ομάδα της Θύελλα Μερόπης που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της
Γ' τοπικής.

Ο σκοπός ίδρυσης της Θύελλας Μερόπης ήταν να μαζέψει στον αθλητισμό ορισμένα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή του Μελιγαλά που για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να παίξουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Πρόεδρος είναι ο Στάθης Νιφόρος και προπονητής ο πρώην παράγοντας και ποδοσφαιριστής του Εθνικού Μελιγαλά Γιώργος Φωτόπουλος.
Εδρα της νέας ομάδας θα είναι το γήπεδο του Μελιγαλά, όμως όταν συμπίπτουν οι εντός έδρας αγώνες με τον Εθνικό Μελιγαλά τότε η Θύελλα θα παίζει στο Δώριο, "σεβόμενοι την ιστορία του Εθνικού", όπως μας είπαν οι διοικούντες.
Η Θύελλα Μερόπης έδωσε προχθές και το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στη Βαλύρα με τον τοπικό Αστέρα και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2,
ενώ την Κυριακή θα παίξει στο Δώριο με τον Διαγόρα Κοπανακίου.
Σκοπός της Θύελλας δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά η άθληση των παιδιών της περιοχής.
Το ρόστερ αποτελείται από 27 παίκτες, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν αγωνιστεί στην Α' τοπική.
Συγκεκριμένα το ρόστερ το αποτελούν οι: Σωκράτης Λυμπερόπουλος
Κώστας Τσιονόπουλος, Σταύρος Παναγόπουλος, Σταύρος Δημητρόπουλος, Τάσος Γεωργακόπουλος, Κώστας Κανελλόπουλος
από Εθνικό Μελιγαλά. Γιώργος Ραντομίροφ και Ηλίας Ανδριόπουλος
από Α.Ο. Διαβολιτσίου, Φώτης Κατσιμπάρος, Παναγιώτης και Γιάννης Καραμπούλας, Δημήτρης Ζάγουρας από Ολυμπιακό Διαβολιτσίου.
Παναγιώτης Στεφάνου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Κώστας Βλαχάκης, Τάσος Κλεφτόγιαννης από Σκάλα, Παύλος Πιερρόπουλος, Δημήτρης Ηλιόπουλος από Αστέρα Βαλύρας, Θανάσης Τσαναδάμης από Πάμισος Αριος, Νίκος Κοζομπόλης από ομάδα της Κρήτης, Παναγιώτης Κατσιμπάρος από ομάδα της Φωκίδος, ενώ πρώτες εγγραφές είναι οι Γιάννης Αλεξόπουλος, Αντώνης και Απόστολος Δεδούσης.