Σάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 10:00

Να μείνει όρθιος στο Ναύπλιο θέλει ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον
Να μείνει όρθιος στο Ναύπλιο θέλει ο Μεσσηνιακός

Να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής θέλει ο Μεσσηνιακός που παίζει αύριο (4.30 μ.μ.) στο Ναύπλιο με αντίπαλο τον Πανναυπλιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.


Στην πρεμιέρα οι "πράσινοι" ηττήθηκαν με 1-0 στο Μεσολόγγι παρότι πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και άξιζαν κάτι καλύτερο.
Αύριο λοιπόν στην όμορφη πόλη της Αργολίδας η καλαματιανή ομάδα θα προσπαθήσει να συνδυάσει καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα, που θα δώσει ψυχολογική ώθηση εν όψει της συνέχειας. Ο προπονητής Δημήτρης Τσάκωνας πιστεύει πως η ομάδα του θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κυριακάτικου αγώνα και δηλώνει χαρακτηριστικά στο "Ν": "Παίζουμε με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας, η οποία έχει ένα μικρό αβαντάζ λόγω έδρας. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι και πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα, που σημαίνει να πάρουμε τη νίκη ή την ισοπαλία. Εχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και πιστεύω πως θα γυρίσουμε με κάτι καλό από το Ναύπλιο".
Το ευχάριστο είναι πως ο Μεσσηνιακός θα αγωνιστεί κομπλέ σε αυτό τον αγώνα, μιας και δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες. Οπως έδειξε ο Τσάκωνας με τους συνεργάτες του Κατσούλη και Μάνα στις προπονήσεις της εβδομάδας, αλλά και στο φιλικό με τον Πάμισο προσανατολίζεται να κάνει δύο αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας. Ο Τσουκάλης που είναι πλέον ετοιμοπόλεμος θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Ταχματζίδης θα παίξει αριστερό χαφ.
Από εκεί και πέρα τερματοφύλακας θα είναι ο Κυριακόπουλος, αριστερό μπακ ο Δασκαλάκης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μπιμπίρης και Μπαστακός. Στον άξονα αμυντικά χαφ θα είναι οι Αργυρόπουλος και Μπεγέτης, δεξιά θα κινείται ο Νινιός και ο Τσουλάκος θα παίξει πίσω από τον μοναδικό επιθετικό που θα είναι ο Βιτάλι. Οι "πράσινοι" θα προπονηθούν και σήμερα το πρωί και ύστερα θα βγει η 20μελής αποστολή που θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωί για το Ναύπλιο.
Από την άλλη για τον Πανναυπλιακό είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στη Γ' Εθνική μετά από 17 ολόκληρα χρόνια και οι διοικούντες με ανακοίνωσή τους κάλεσαν τον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει αύριο το γήπεδο κόντρα στο Μεσσηνιακό και να δώσει την απαραίτητη ώθηση για τη νίκη
Το ματς της Κυριακής θα διευθύνει ο Μιχελής από τον Πειραιά και βοηθοί θα είναι οι Χαλβατζάκος και Τζιλίρης από τον ίδιο σύνδεσμο.