Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016 13:07

Με Γρηγορόπουλο στον πάγκο η Ανδρούσα

Γράφτηκε από τον

Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος είναι εδώ και λίγη ώρα νέος προπονητής της Ανδρούσας.

Ο καλαματιανός τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες της Ανδρούσας και θα αντικαταστήσει τον Σπύρο Τσίκινη στον "κυανόλευκο" πάγκο.

Ο Γρηγορόπουλος τα τρία τελευταία χρόνια ήταν στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Καλαμάτας, έχοντας επιτυχημένη θητεία.

Ακόμη έχει καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού Καλαμάτας.

"Οσο ψηλότερα στο πρωτάθλημα"

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 43χρονος τεχνικός είπε στο "Ν": "Αναλαμβάνω μια ομάδα πολύ σοβαρή στο χώρο του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, μια ομάδα με δυναμική, με κόσμο που την στηρίζει και με ένα συμβούλιο που τρέχει και προσπαθεί για το καλύτερο.

Στην ομάδα υπάρχει καλό ρόστερ, ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών. 

Είναι για μένα ένα κίνητρο να δουλέψω σε σωστές βάσεις, να φέρω καλά αποτελέσματα και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο της Ανδρούσας που με εμπιστεύτηκε και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι να τερματίσουμε σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με την Καλαμάτα στο κύπελλο.

Για τον πολύ καλό μου φίλο και πρώην προπονητή μου Σπύρο Τσίκινη, έχω να πω πως του τρέφω μεγάλο σεβασμό και του εύχομαι ότι καλύτερο".

Κίνηση για επιστροφή Γκούνη 

Συνάμα ο νέος τεχνικός θα προσπαθήσει να επαναφέρει στην ομάδα τον επί χρόνια αρχηγό της Δημήτρη Γκούνη που το καλοκαίρι αποχώρησε από την ομάδα του χωριού του, αλλά δεν έχει πάει σε άλλη ομάδα. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ήταν τα τελευταία χρόνια ο στυλοβάτης της αμυντικής γραμμής της Ανδρούσας και τυχόν επιστροφή του θα ενισχύσει σημαντικά τους "κυανόλευκους".