Σάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 10:14

Το πρόγραμμα της Γ' εθνικής και τα τελευταία νέα των ομάδων

Γράφτηκε από τον
Το πρόγραμμα της Γ' εθνικής και τα τελευταία νέα των ομάδων

Αμφίρροπα ματς περιλαμβάνει η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 4ο Όμιλο της Γ΄Εθνικής. Αυτό που μας δίδαξε η πρεμιέρα καθώς και το κύπελλο είναι ότι οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους οπότε είναι δύσκολες και οι προβλέψεις.
Τα λεγόμενα φαβορί του ομίλου Καλαμάτα, Ατρόμητος και Παναρκαδικός θέλουν πειστικές νίκες έπειτα από τις αρνητικές εντυπώσεις που άφησαν στην πρεμιέρα. Ο Παναρκαδικός μάλιστα θα παίξει για πρώτη φορά στην έδρα του και θέλει νίκη με πειστική εμφάνιση απέναντι στο Μεσολόγγι, που προέρχεται από την νίκη επί του Μεσσηνιακού.
Στην Βάρδα η τοπική ομάδα υποδέχεται την φιλόδοξη Ερμιονίδα και θέλει να έχει συνέχεια η νίκη επί της Καλαμάτας. Στα Σαγέϊκα και το Αιτωλικό οι γηπεδούχοι με την δύναμη της έδρας θέλουν τους βαθμούς της νίκης. Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει από στατιστικής πλευράς, πόσοι από τους γηπεδούχους θα πάρουν την νίκη (στην πρώτη αγωνιστική είχαμε έξι άσους).   

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ- ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Με μοναδικό στόχο την νίκη ο Εθνικός υποδέχεται τον επικίνδυνο Καραισκάκη για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Απών θα είναι ο Μπούρδος, αμφίβολος ο Νικολακόπουλος ενώ επιστρέφει ο Βουρλούμης. Στην αντίπερα όχθη, ιδιαίτερα σημαντικό ματς για τον επιθετικό Γιώργο Γραβάνη που επιστρέφει ως αντίπαλος στον Νομό που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Το ματς θα γίνει στην Κάτω Αχαΐα καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στο γήπεδο Σαγεΐκων.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ-ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
Να αφήσει πίσω την ήττα με κάτω τα χέρια από την Κόρινθο και να εκμεταλλευτεί την έδρα του θα προσπαθήσει ο Άρης στο ματς με τον Παναργειακό. Οι Αργίτες από την άλλη μετά την άνετη νίκη στην πρεμιέρα θέλουν ακόμα μία για να εδραιωθούν στα ψηλά της βαθμολογίας. Οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ-ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη επικράτηση στην Καλαμάτα οι πράσινοι θέλουν νίκη απέναντι σε ένα ακόμα φαβορί την Ερμιονίδα. Ο Ανδρέας Ζήκος κρατά χαμηλούς τόνους καθώς ξέρει ότι το αυτό ματς είναι διαφορετικό από το προηγούμενο. Θα απουσιάσουν Σκοτζάι, Μπισμπάρδης (τραυματίες) και ο Ανδριέλος (τιμωρημένος). Στην Ερμιονίδα ο Δημήτρης Σπανός έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους.    

ΑΣΤΕΡΑΣ/ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ-ΑΧΑΪΚΗ
Αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα υπάρχει στις τάξεις του Αστέρα. Οι «βυσσινί» θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Παναργειακό και να κάνουν νέο ξεκίνημα. Απών ο νεαποκτηθείς 23χρονος φορ Εμάνουελ Κάμπια. Στον αντίποδα, η Αχαική καλείται να ξεπεράσει απογοήτευση και κούραση από τον αποκλεισμό στο κύπελλο μεσοβδόμαδα. Αμφίβολοι είναι οι Δημητρακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σπανός ενώ θα απουσιάσει σίγουρα ο Πετρόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧ.-ΔΟΞΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
Να επουλώσουν τις πληγές της βαριάς ήττας από την Αχαϊκή στην πρεμιέρα και να αποδείξουν ότι έμαθαν από τα λάθη τους θα προσπαθήσουν στον Ατρόμητο. Επιστρέφουν ο Δημήτρης Νικολόπουλος και ο Αθανασίου ενώ θα απουσιάσει ο Ντόμας (τιμωρημένος).
Ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα οι διοικούντες περιμένουν να δουν την απήχηση πού θα έχει στον κόσμο το συγκεκριμένο εγχείρημα. Όσο για τα κρούσματα απειθαρχίας στο ματς με την Αχαϊκή θα λυθούν εσωτερικά χωρίς επίσημες ανακοινώσεις.
Στους «μαυραετούς», στη διάθεση του Καραπίτσου τέθηκε ο Νίκος Δαβουρλής και έτσι δεν υπάρχουν προβλήματα. Για τον τεχνικό της Δόξας είναι ιδιαίτερο ματς καθώς αντιμετωπίζει την ομάδα που ήταν πέρσι προπονητής.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 
Την νίκη και μόνο έχουν στο μυαλό τους οι Αρκάδες που όμως μέχρι τώρα δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους. Με αφορμή την επιστροφή του Παναρκαδικού στην Γ΄Εθνική μετά από δύο δεκαετίες, οι διοικούντες πήραν την απόφαση να προσκαλέσουν στο γήπεδο όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με την πράσινη φανέλα στη Β΄ και Γ΄ κατηγορία. Έτσι την Κυριακή στην είσοδο του γηπέδου θα περιμένει κάθε παλαίμαχο από μια ονομαστική πρόσκληση και ένα διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του Παναρκαδικού. Μια πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια που δεν τη συναντάς εύκολα.
Με ανεβασμένη ψυχολογία από την πρόκριση στο κύπελλο ταξιδεύει στην Τρίπολη το Μεσολόγγι. Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και ο στόχος είναι ένα καλό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα. 

Το πρόγραμμα της
2ης αγωνιστικής
Κυριακή
Εθνικός Σαγέϊκων – ΑΕ Καραϊσκάκης
Δημοτικό Κάτω Αχαΐας
Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), Αδαμόπουλος, Τσαλικόγλου (Μεσσηνίας)
Καλαμάτα – ΠΑΣ Κόρινθος
Δημοτικό Παραλίας
Παπαδόπουλος, Παπαδήμας, Τσιρίνης (Αχαϊας)
Άρης Αιτωλικού – Παναργειακός
Δημοτικό Αιτωλικού
Μαραντώνατος, Πήττας, Οικονόμου (Ηλείας)
ΠΑΟ Βάρδας – ΑΕ Ερμιονίδας
Δημοτικό Στάδιο Βάρδας
Διώτης, Κακατσίδης, Αντωνόπουλος (Αιτ/νίας)
Πανόπουλο – Αχαϊκή
Δημοτικό Αμαλιάδας
Νίκας, Λάμιας, Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)
Ατρόμητος Αχαϊας – Δόξα Ν. Μανωλάδας
Γήπεδο Παναχαϊκής
Βεργέτης, Χαραλαμπόπουλος, Δημογέροντας (Αρκαδίας)
Πανναυπλιακός – Μεσσηνιακός
ΔΑΚ Ναυπλίου
Μιχελής, Χαλβατζάκος, Τζιλίρης (Πειραιά)
Παναρκαδικός – ΑΕ Μεσολογγίου
Γήπεδο Παναρκαδικού
Κακρίδης, Μπέτσογλου, Παπανικολάου (Κορινθίας)
-Όλα τα ματς αρχίζουν 4:30 μ.μ